16 Şub 2025 #1 Swazen01 S Üye Katılım 14 Ara 2024 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 1 HİZMET YILI Arkadaşlar Fatality invite code arıyorumda ben şimdi invite bulup kayıt olduktan sonra sub olmam yani hileyi almam lazımmış galiba 1 ay içinde yoksa invite siliniyormuş bu doğrumu bilen varmı
Arkadaşlar Fatality invite code arıyorumda ben şimdi invite bulup kayıt olduktan sonra sub olmam yani hileyi almam lazımmış galiba 1 ay içinde yoksa invite siliniyormuş bu doğrumu bilen varmı
16 Şub 2025 #2 zyzzbest Seçkin Üye Katılım 3 Ara 2023 Mesajlar 527 Tepki puanı 29 Ödüller 2 Sosyal 2 HİZMET YILI doğru 1 ay değil 24 saat içinde alman da gereke bilir ben öyle duymuştum sanki
17 Şub 2025 #3 ennesyri15 E Üye Katılım 17 Şub 2025 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 26 1 HİZMET YILI zyzzbest' Alıntı: doğru 1 ay değil 24 saat içinde alman da gereke bilir ben öyle duymuştum sanki Genişletmek için tıklayın ... 24 saat değil dostum max 1 ay içinde alman lazım zaten sitede uyarı geçiyorlar şu tarihe kadar aboneliği olmayan banlanacaktır diye
zyzzbest' Alıntı: doğru 1 ay değil 24 saat içinde alman da gereke bilir ben öyle duymuştum sanki Genişletmek için tıklayın ... 24 saat değil dostum max 1 ay içinde alman lazım zaten sitede uyarı geçiyorlar şu tarihe kadar aboneliği olmayan banlanacaktır diye
17 Şub 2025 Konuyu başlatan #4 Swazen01 S Üye Katılım 14 Ara 2024 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 1 HİZMET YILI ennesyri15' Alıntı: 24 saat değil dostum max 1 ay içinde alman lazım zaten sitede uyarı geçiyorlar şu tarihe kadar aboneliği olmayan banlanacaktır diye Genişletmek için tıklayın ... Peki kanka her ay almak zorunlumu yoksa bikere alsak yetermi
ennesyri15' Alıntı: 24 saat değil dostum max 1 ay içinde alman lazım zaten sitede uyarı geçiyorlar şu tarihe kadar aboneliği olmayan banlanacaktır diye Genişletmek için tıklayın ... Peki kanka her ay almak zorunlumu yoksa bikere alsak yetermi
17 Şub 2025 #5 zyzzbest Seçkin Üye Katılım 3 Ara 2023 Mesajlar 527 Tepki puanı 29 Ödüller 2 Sosyal 2 HİZMET YILI ennesyri15' Alıntı: 24 saat değil dostum max 1 ay içinde alman lazım zaten sitede uyarı geçiyorlar şu tarihe kadar aboneliği olmayan banlanacaktır diye Genişletmek için tıklayın ... sanki demiştim zaten dostum düzgün o kursan anlardın
ennesyri15' Alıntı: 24 saat değil dostum max 1 ay içinde alman lazım zaten sitede uyarı geçiyorlar şu tarihe kadar aboneliği olmayan banlanacaktır diye Genişletmek için tıklayın ... sanki demiştim zaten dostum düzgün o kursan anlardın