☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Uzman Üye
benim Gelsin Hayat Bildigi Gibi Gelsin en sevdigim sizde söyleyin 10 puan üzerinden puanlıyım
Cobra kai harbiden baba dizilerden devamı gelecek son 1 sezon daha final yapacaklar o da ne zaman gelir bekliyoruz bakalımCobra Kai en sevdiğim dizidir 5 sezonluk ama sariyor.
Çok Net 10/10 bro zevkin güzelmişKurtlar vadisi , Diriliş Ertuğrul Türk yapımı gidelim![]()
Ben 3. sezona kadar izledim güzel bir diziydi ama bi kaç kez sıkıldığım oldu bazı bölümlerde oyuzden 7/10 gerçekten güzel bir diziCobra Kai en sevdiğim dizidir 5 sezonluk ama sariyor.
Punisher hiç izlemedim fakat öneriler duyuyordum çok güzel diye oyuzden izleyip sana yorum yapacagım dostumCobra kai harbiden baba dizilerden devamı gelecek son 1 sezon daha final yapacaklar o da ne zaman gelir bekliyoruz bakalım
Benim en sevdiğim dizilerden bir tanesi Punisher
Şimdi ilk öncelikle gidip direkt punisher'a başlama anlamazsın olayları ilk önce git "daredevil" dizisini bitir orada punisher'da var ve olaylar orada başlıyor ondan sonra punisher'ı izlersinÇok Net 10/10 bro zevkin güzelmiş
Post automatically merged:
Ben 3. sezona kadar izledim güzel bir diziydi ama bi kaç kez sıkıldığım oldu bazı bölümlerde oyuzden 7/10 gerçekten güzel bir dizi
Post automatically merged:
Punisher hiç izlemedim fakat öneriler duyuyordum çok güzel diye oyuzden izleyip sana yorum yapacagım dostum
Kurtlar vadisibenim Gelsin Hayat Bildigi Gibi Gelsin en sevdigim sizde söyleyin 10 puan üzerinden puanlıyım