Favori Korku Hikayeniz/Creepypastanız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Soru açık arkadaşlar. Sizi bugüne kadar en çok etkileyen hikaye ya da Creepypasta hangisiydi?

Üye
3 HİZMET YILI
Komik olacak fakat çocukken gumball çizği filminin "The grieving" creepypastası yüzünden günlerce cartoon network u açmadığım olmuştu.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Jeff the killer diye bir eleman var ya hocam aşırı korkarım ondan
Ailesini doğrayan bir psikopattır hocam. Abisiyle birlikte dövdükleri 3'lü çocuk grubunun Jeff'e tekken saldırdıkları sırada içinde bir şeyler kopmuş 2 çocuğu dümdüz ettikten sonra üzerine çamaşır suyu ve viski dökülüp ardından üzerine çakmak atılmasıyla yüzü yanmış ve bembeyaz olmuştur. Ardından hastaneden çıkınca psikolojik destek almadan önce banyoda ağzını gülücük şekilde, gözlerini ise hiç kapanmayacak şekilde kesip ailesini doğramıştır. Nerede olduğu bilinmemekle beraber, tarihin en iyi creepypasta karakterlerinden biridir.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ailesini doğrayan bir psikopattır hocam. Abisiyle birlikte dövdükleri 3'lü çocuk grubunun Jeff'e tekken saldırdıkları sırada içinde bir şeyler kopmuş 2 çocuğu dümdüz ettikten sonra üzerine çamaşır suyu ve viski dökülüp ardından üzerine çakmak atılmasıyla yüzü yanmış ve bembeyaz olmuştur. Ardından hastaneden çıkınca psikolojik destek almadan önce banyoda ağzını gülücük şekilde, gözlerini ise hiç kapanmayacak şekilde kesip ailesini doğramıştır. Nerede olduğu bilinmemekle beraber, tarihin en iyi creepypasta karakterlerinden biridir.
Evet evet hatta bu hikayeyi de ilk defa baso diye bir kanal var oradan öğrenmiştim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bende Dunganga kanalında görmüştüm. Kendisini tanırım ve çok iyi bir şekilde hikaye anlatmaktaydı. Lakin kanalını bıraktı.
Ben bu tarz değişik ürpertici bilgileri veren kanallar ilginç derecede sempatim var bilmiyorum sen de böyle misin hocam harbiden videolar sarıyor

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ben bu tarz değişik ürpertici bilgileri veren kanallar ilginç derecede sempatim var bilmiyorum sen de böyle misin hocam harbiden videolar sarıyor
Hocam size bizzat tanıdığım Cemden Dinle YouTube kanalını tavsiye ediyorum. Ben de severek izliyorum. Çok iyi bir kanal.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Önceden jeff the killeri duyup ta korkmayan yoktur, bir de Creepypasta ne demek hocam ?

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...