Favori Oyun Karakteriniz? (Genel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Oyun dünyası, farklı türlerdeki oyunlarla birlikte birçok unutulmaz karaktere ev sahipliği yapıyor.

Her birimizin oyun dünyasında özel bir yeri olan karakteri vardır.
Bazıları bizi heyecanlandıran ve maceraya sürükleyen kahramanlardır, bazıları ise karmaşık hikayeleriyle bizi düşündürür.

Kimimiz çocukluğumuzda oynadığımız klasik oyun karakterlerini hatırlar, kimimiz ise daha yeni nesil oyunların büyüleyici dünyasına dalan karakterlerden etkilenmiştir.

Yazacağınız karakterler diğer insanların ilgisini çekebilir ve yeni karakterler keşfetmelerine yardımcı olabilir.
Kim bilir, belki başka bir katılımcının anlattığı karakter sizin de ilginizi çeker ve yeni bir oyun deneyimine başlamak istersiniz.

Lütfen isim yazıp geçmeyin.
O karakterin size hangi yönüyle yada özelliğiyle nasıl ilham verdiğini,
sizi etkileyen, sizi ona bağlayan özelliklerini ve hangi oyuna ait olduğunu belirtin.

Samimi bir özetle : neden o karakter abi, sebebi ne, önemi ne, seni ona bağlayan sevdiren şey ne?

Size örnek teşkil edecek, hatırlamanızı sağlayacak birkaç karakter ismi bırakıyorum.

• Lara Croft (Tomb Raider)
  • Master Chief (Halo)
  • Geralt of Rivia (The Witcher)
  • Kratos (God of War)
  • Nathan Drake (Uncharted)
  • Ezreal (League of Legends)
  • John Marston (Red Dead Redemption)
  • Max Payne (Max Payne)
  • Gordon Freeman (Half-Life)
  • Agent 47 (Hitman)
  • Trevor Phillips (Grand Theft Auto V)

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Mario (Super Mario)
Kırmızı şapka, mavi tulum ve büyük bıyığı olan bir tesisatçının, prensesi kurtarmak için girdiği macerası; beni çocukluğumda cesur ve maceraperest bir hayal dünyasına itmiştir hep. Bugün bile o karakterin görselini bir yerlerde görsem yada adını duysam, çocukluk anılarım aklıma gelir.

Son düzenleme:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Nathan Drake (Uncharted)
Çünkü oyundaki karakteri macerayı sevdiriyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Nathan Drake (Uncharted)
Çünkü oyundaki karakteri macerayı sevdiriyor
Konu içeriğini düzgün okuyup, içeriğe uygun cevap veren tek kişisin. Bunun için sana ayrıca teşekkür etmek istedim.
Ya bu konuya cevap yazan arkadaşlar okumayı bilmiyor, ya umursamıyorlar, ya da algı ve kapasite bu kadarına müsaade ediyor.
Şu konuya yazılan cevapları okudukça ben nereye düştüm, bunlar kim, ben burada ne yapıyorum diye kendimi sorgulamadım değil. :)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Konu içeriğini düzgün okuyup, içeriğe uygun cevap veren tek kişisin. Bunun için sana ayrıca teşekkür etmek istedim.
Ya bu konuya cevap yazan arkadaşlar okumayı bilmiyor, ya umursamıyorlar, ya da algı ve kapasite bu kadarına müsaade ediyor.
Şu konuya yazılan cevapları okudukça ben nereye düştüm, bunlar kim, ben burada ne yapıyorum diye kendimi sorgulamadım değil. :)
Spam yapmadan yorum kasmak ister herkes 😉
O Yüzden kimse içerik okumak istemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...