Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kral bütçen varsa sıvı soğutucu almanı öneririm yaklaşık 1.500 2000 tl civarı işini fazlasıyla görür ama bütçem yok dersen termal macunlarını falan yenileyip bakım yap ve küçük bir fan soğutucu alabilirsin
knk valoda bende yaşıyordum önceden işlemci yiyen oyunlar için model yükseltmeni veya sıvı soğutucu almanı tavsiye ederim veya sıvı soğutucu yerine yeni bi
işelmeci alsan daha iyi olur
Dostum zaten fandan sıcaklık gelir sıcaklığı atıyor çünkü değerlerini msı ile ölç 70 75 derecenin üstü ise mx 4 macunundan biraz sür 60 derece kadar iner sıcaklıktan kokrmayın yanma durumu olmaz olası durumda pc kenıdnı kapatır
hocam fan sorunu bende de vardi benimkini tum yollari kapanmis acinca duzeldi ayriyeten sicaklik vs bu uygulamalarla bakabilirsin. Core Temp ve CPUID-CPUZ
dostum selam NZXT CAM kullanmanı öneririm pc de ki her şeyi görebilirsin sıcaklıklar olsun kullanımlar olsun vs her şey var kasan çıkış fani dahil 3 fanlı olması lazım+ işlemci fanın kötüyse stok fan ise geçmiş olsun hem fazla tüketir hem fazla sıcak olur benim de işlemcim amd ryzen5 5500 stok fanla iyi soğutmuyordu markasını bilmediğim bulursam linkini atarım çok iyi soğutmaya başladı+ termal macunu iyi bir marka alırsan bir seferde uzun süreli soğutma sağlayacaktır uzun süre pc açık olmasın 3 4 saatte bir 30 dk dinlendir odayı havalandır en sağlıklısı olacaktır iyi günler <3