Fazla sakinlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Ahh kral senin gibi olmak vardı

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Arkadaslar merhaba Ben çok sakin bi insanım gerektiğindende sakinim hayatımda hiç kavga etmedim hiç birine yumruk atmadım hiç sinirlenmem yani çok sakin bi insanım arkadaslar benim gibi olan varmı çok garip bi durum bu
böyle bir insansan ne güzel sana tartışmalrrda sakin cevap veriyorsan kazanan bir insansındır zaten keşke senin gibi bir karakterim olsa

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bence çok iyi bir şey sakin olmak sizin gibi olmak isteyen çok var hocam

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaslar merhaba Ben çok sakin bi insanım gerektiğindende sakinim hayatımda hiç kavga etmedim hiç birine yumruk atmadım hiç sinirlenmem yani çok sakin bi insanım arkadaslar benim gibi olan varmı çok garip bi durum bu
böyle olmayı nasıl beceriyon yani bir sırrı filan varmı
Post automatically merged:

Bende aynı şekil çok sakinim ama arada sabır taşıyor.
valla sbaırlı olmak bu ülkede cok zor başaranları taktir ediyorum brvaoooo

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
öyle olman daha iyi emin ol tek bir şeyde gözüm dönüyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bende seninle aynı karakterde olduğumu düşünüyorum hiç bir şey sinirlendiremiyor bazen dini ve milli değerlerime yapılan saldırılara kızıyorum sinirleniyorum ama saldırganlık veya holiganlık yapmıyorum garip bir durum çocukluk arkadaşlarımdan eşimle tanışıp evlendiğim süre zarfı içinde çok kazıklar yedim haksız yere çok tepki gösterdiler alay ettiler dışladılar vs vs şuan tek bir arkadaşım bile yok sadece eşim ama doğru olanı yaptığıma inanıyorum daha olgun ve yaşı büyük insanlarla daha iyi arkadaşlık kurabiliyorum onu fark ettim.

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
TR de yaşayıpta bu özellikleri taşıman mükemmel bir şey keza bende sakin bir yapıdayım fakat senin kadar değilim.

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
baya iyi aslında bende çok kavga eden insanım :peepoNice:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...