böyle bir insansan ne güzel sana tartışmalrrda sakin cevap veriyorsan kazanan bir insansındır zaten keşke senin gibi bir karakterim olsaArkadaslar merhaba Ben çok sakin bi insanım gerektiğindende sakinim hayatımda hiç kavga etmedim hiç birine yumruk atmadım hiç sinirlenmem yani çok sakin bi insanım arkadaslar benim gibi olan varmı çok garip bi durum bu
böyle olmayı nasıl beceriyon yani bir sırrı filan varmıArkadaslar merhaba Ben çok sakin bi insanım gerektiğindende sakinim hayatımda hiç kavga etmedim hiç birine yumruk atmadım hiç sinirlenmem yani çok sakin bi insanım arkadaslar benim gibi olan varmı çok garip bi durum bu
valla sbaırlı olmak bu ülkede cok zor başaranları taktir ediyorum brvaooooBende aynı şekil çok sakinim ama arada sabır taşıyor.
baya iyi aslında bende çok kavga eden insanımArkadaslar merhaba Ben çok sakin bi insanım gerektiğindende sakinim hayatımda hiç kavga etmedim hiç birine yumruk atmadım hiç sinirlenmem yani çok sakin bi insanım arkadaslar benim gibi olan varmı çok garip bi durum bu