Fazla sakinlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Arkadaslar merhaba Ben çok sakin bi insanım gerektiğindende sakinim hayatımda hiç kavga etmedim hiç birine yumruk atmadım hiç sinirlenmem yani çok sakin bi insanım arkadaslar benim gibi olan varmı çok garip bi durum bu

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Valla bende öyleyim daha 1 tane kavga etmişliğim yok hep içime atarım

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bende birden patlıyorum geç sinirleniyorum ama patlarsam fena oluyor

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
benim deli bir kişiliğim var ben normal insanlar gibi sakin duran bir karakter yapısında değilim,sinirlendiğim de sinirimi içime atarım ama damarıma basılırsa o deli inadı sinirimi asla vaz geçirmez
ama mesele kız meselesi olursa akan sular durur :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
harika olay.. ben çok sinirliyim gözüm kararır ama yaşıtlarıma göre daha tıfılım o yüzden elimden pek bir şey gelmez içime atarım bu da psikolojik sıkıntılara yol açıyor

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Tr de yaşamiyormusun leeen sen doğru söyle 😂 bunun sirrini cabuk paylas benimle

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
senin tam tersinim ozaman ben kanka bende sakin olamıyorum :)

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kanka küçükken ben sinir krizi geçiriyordum acayip sinirliydim daha sonradan psikoloğa hastane vb vb giderek bunu kontrol altına almayı başarabildim ama bazı zamanlar diyorumki çıkarıp şunları iki tokatlasam ama o sinir banada gelmiyor artık taki sevgili yapana kadar sinirlerim tavan yaptı a... ondan öncede stajyerlik yaptığım yerde siniri boşver Allah bana peygamber sabrı vermiş o derece ama şahsiyetime anama babama bir küfür vb gelirse ortalığın a.... koyarım benimde böyle bir şeyim var

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
çok sakinimdir ama çizgilerim aşılırsa gereksiz kalp kırabiliyorum buda çevremi etkiliyor oyüzden bela geliyorum derse kaçmayı tercih ediyorum lise bu olayı çok yaşıyordum

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
senin gibi olmayı hayatımın çok istemiştim ama engel olamadım klendime irade meselesi galiba

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ben ağzıma geleni söylüyorum sinirlenince o kötü

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
gerçekten dediğin gibiyse normal değil sağlık sorunu olabilir git hormonlarının kontrolünü yaptır bence

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Çok iyi kendini hiç bozma böyle devam et. Bende sakin bir insanımdır kuryelik yaptığım halde 12 saat trafikte çalışıyorum ve sakinliğimi hiç bozmadım. Sinirli olmak agresif olmak hiç iyi bir şey değil. Öfkeyle kalkan zararla oturur diye boşuna dememişler zamanında :)
Post automatically merged:

gerçekten dediğin gibiyse normal değil sağlık sorunu olabilir git hormonlarının kontrolünü yaptır bence
ne alaka kanka normal olmaması bu teşhisi neye dayanarak verdin acaba? Öfke sinir problemleri olunca mı normal olcak adam. Ne güzel işte sakin bir kişiliğe sahipmiş

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bende senin gibiyim ama bu sakinlik bana bir şey kattı mı emin değilim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
eskiden hep içime atardım dolunca da tek başıma olduğum zaman evde kum torbam vardı ona patlardım ellerim paramparça olurdu kan olurdu hep sonra gymi keşfettim artık senin gibiyim sinirlensem bile derin bi nefes alıyorum gymde atarım sinirimi diyorum gyme kalmadan geçiyo zaten o anda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...