Onaylı Üye
başkan giderse belki seneye bu sene iş bitti geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar Fenerbahçe nin hali sizce ne olucak şampiyon olabilecekmi ?
başkan giderse belki seneye bu sene iş bitti geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar Fenerbahçe nin hali sizce ne olucak şampiyon olabilecekmi ?
zaten rakip olabilecek 1 2 takim var onun disinda olabilir bencemerhaba arkadaşlar Fenerbahçe nin hali sizce ne olucak şampiyon olabilecekmi ?
Fenerden bi cacık olmaz bu saatten sonrane yazıkki olamaz, gs zaten sezon başında şampiyon yapılmıştı, bjk liyim
olamıcak eskı halı yok fenerbahcemın bende ozluyorum ama su sıralar zormerhaba arkadaşlar Fenerbahçe nin hali sizce ne olucak şampiyon olabilecekmi ?
bence de olamaz yenı sezonda bıraz daha ıyı bı gırıs yaparsa ıyı olur ancak oylekanka bu sezon olamaz
oda bır ıhtımal be kanka yabaşkan giderse belki seneye bu sene iş bitti geçmiş olsun
neyi kazanma olasılığı yok lig i mi yoksa önümüzdeki maçı mıfenerin kazanma olasılıgı yok ya
sizce yeni yönetim kimlerden oluşmalıYönetim değişmedikten sonra hiç bir şey bekleme kardeşim bende bir Fenerbahçeliyim ama yapacak bir şeyde yok tek çare kökten değişim, Gelen gideni aratır hesabı oldu bizim ki...