aynen öyle aga.mesela bizim burdaki kablo koptu turktelekom bile gelip yapmıyor kabloyu.2 sene geçti.dilekçe verdim herşeyi yaptım ama 2 sene boyunca ama yok yapmadılar.şuan telefondaki neti kullanıyorum pc de 1 senedir böyleyim.25GB paket aldım pc ye bağlıyorum öyle kullanıyorum.Kanka bu ttnet yalancı bir firma 2 ay dil döküp zorla vdsl bağlattım sonra türknete geçtim ttnet'den uzak durun.
Sen gene iyisin ben ttnete kullanmadığım internet için haciz ödedim.aga malesef dilekçe bile versen çok zor.bizim burdada 16 mbit'e kadar destekliyor ama fiber desteklemiyor.yakın zamanda şehre taşınacağım fiber alt yapısı olan bir şehre.
Post automatically merged:
aynen öyle aga.mesela bizim burdaki kablo koptu turktelekom bile gelip yapmıyor kabloyu.2 sene geçti.dilekçe verdim herşeyi yaptım ama 2 sene boyunca ama yok yapmadılar.şuan telefondaki neti kullanıyorum pc de 1 senedir böyleyim.25GB paket aldım pc ye bağlıyorum öyle kullanıyorum.
Hadi Yaa.Valla Ben Kablo Koptugundan Buyana Parayı Ödemedim.Arayıp Soruyorlar Neden Ödiycem Diyorum.Siz Gelip Yaptınızdamı Ben Sizin Paranızı Emeğinizi Vericem Diyorum.Ne Emeğiniz Varda Neyi Vericem Diyorum.Halen Dahada Ödemedim Daha Haciz Maciz Yok OrtadaSen gene iyisin ben ttnete kullanmadığım internet için haciz ödedim.
Bende senin gibi düşünüyordum 2 yıl sonra ödedim, üstüne düş üzülme sende.Hadi Yaa.Valla Ben Kablo Koptugundan Buyana Parayı Ödemedim.Arayıp Soruyorlar Neden Ödiycem Diyorum.Siz Gelip Yaptınızdamı Ben Sizin Paranızı Emeğinizi Vericem Diyorum.Ne Emeğiniz Varda Neyi Vericem Diyorum.Halen Dahada Ödemedim Daha Haciz Maciz Yok Ortada![]()
Bir Ara Gider Bir Bakarım Aga Doğru Diyorsun.Madur Durumdayken Daha Çok Madur Olmayayım HaklısınBende senin gibi düşünüyordum 2 yıl sonra ödedim, üstüne düş üzülme sende.