Fiber başvuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kanka bu ttnet yalancı bir firma 2 ay dil döküp zorla vdsl bağlattım sonra türknete geçtim ttnet'den uzak durun.

Video İçerik Üreticisi
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
aga malesef dilekçe bile versen çok zor.bizim burdada 16 mbit'e kadar destekliyor ama fiber desteklemiyor.yakın zamanda şehre taşınacağım fiber alt yapısı olan bir şehre.
Post automatically merged:

Kanka bu ttnet yalancı bir firma 2 ay dil döküp zorla vdsl bağlattım sonra türknete geçtim ttnet'den uzak durun.
aynen öyle aga.mesela bizim burdaki kablo koptu turktelekom bile gelip yapmıyor kabloyu.2 sene geçti.dilekçe verdim herşeyi yaptım ama 2 sene boyunca ama yok yapmadılar.şuan telefondaki neti kullanıyorum pc de 1 senedir böyleyim.25GB paket aldım pc ye bağlıyorum öyle kullanıyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
süperbox diye bişey var kardeşim çok memnunum fiber destekliyor alt yapı olmadan da kullanabiliyosun öneririm.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
mahallece başvuru yaparsan bir sonuç alırsın fakat kişisel olarak zor gözüküyor onun yerine superbox al

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
aga malesef dilekçe bile versen çok zor.bizim burdada 16 mbit'e kadar destekliyor ama fiber desteklemiyor.yakın zamanda şehre taşınacağım fiber alt yapısı olan bir şehre.
Post automatically merged:

aynen öyle aga.mesela bizim burdaki kablo koptu turktelekom bile gelip yapmıyor kabloyu.2 sene geçti.dilekçe verdim herşeyi yaptım ama 2 sene boyunca ama yok yapmadılar.şuan telefondaki neti kullanıyorum pc de 1 senedir böyleyim.25GB paket aldım pc ye bağlıyorum öyle kullanıyorum.
Sen gene iyisin ben ttnete kullanmadığım internet için haciz ödedim.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
şu an aldın alt yapı değerini sana başka bir firmanın daha iyi bir şekilde sunması söz konusu olamaz çünkü aynı alt yapıyı kullanıyorlar dilekçe tabi verilebilir değerlendirme kısmına bakıcak olursak yoğunluğa göre değerlendirilir.
orta sekment bir android kullanıyorsan kullandın hat üzerinden güzel bir internet paketi yapıp wifi yoluyla kasaya internet vermen mümkün lakin video yayın vs gibi şeyleri fazla izlememen gerekir internetini sömürür çünki.
tabi wifi vermen için kasaya 100 tl civarında everestin wifi usb adaptörleri var.

Video İçerik Üreticisi
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Sen gene iyisin ben ttnete kullanmadığım internet için haciz ödedim.
Hadi Yaa.Valla Ben Kablo Koptugundan Buyana Parayı Ödemedim.Arayıp Soruyorlar Neden Ödiycem Diyorum.Siz Gelip Yaptınızdamı Ben Sizin Paranızı Emeğinizi Vericem Diyorum.Ne Emeğiniz Varda Neyi Vericem Diyorum.Halen Dahada Ödemedim Daha Haciz Maciz Yok Ortada :D

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
aslında saçmalık her bölgede mahallede alp yapı olacak olacakki o adamda senin internetini kullansın bunlar para kazandıkça cimrileşiyorlar en iyisi ticari internet bro..

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hadi Yaa.Valla Ben Kablo Koptugundan Buyana Parayı Ödemedim.Arayıp Soruyorlar Neden Ödiycem Diyorum.Siz Gelip Yaptınızdamı Ben Sizin Paranızı Emeğinizi Vericem Diyorum.Ne Emeğiniz Varda Neyi Vericem Diyorum.Halen Dahada Ödemedim Daha Haciz Maciz Yok Ortada :D
Bende senin gibi düşünüyordum 2 yıl sonra ödedim, üstüne düş üzülme sende.

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
mobil internet alıp bilgisayarına (cihazına) bağlamayı dene. :gelisirabi:

I am Perfect Player MAN
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
mahallede altyapı yoksa tum mahalle sakınlerın dılekce vermesı lazım uygun gorulurse anca ..

C̶a̶r̶p̶e̶ ̶D̶i̶e̶m̶
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kesin çözüm istiyosan superbox almanı öneririm hem daha iyi bağlantı alırsın hemde istediğin yerden erişim yaparsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Altyapı olmassa işin zor.Mahalle olarak komşular olarak başvuru gerekli eğer altyapı yoksa.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
1 mb zor alıyorum bana da türknet dediler ttnet turkcell faklan hikaye hepsini denedim turknet'i deneyecem

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
var ama bunu sen tek başına yapamazsın eğer apartmanda oturuyorsan oy kararı ile başvuru yapablirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...