Fiber Hattım Çekiliyor - TürkTelekom Fiber Tecrübesi Olan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VerifySpoof
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
türknet daha iyi ping sıkıntısı felan yok gınede hayırlı olsun

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hayırlı uğurlu olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz sonradan. Download değerinden vesaire memnun musun şuan ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hayırlı uğurlu olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz sonradan. Download değerinden vesaire memnun musun şuan ?
Halen bekliyorum 5 gün oldu gelen giden yok :) dw den ziyade ping değeri benim için önemli rol oynuyor. online oyun oynadığım için testleri atıcam :)

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yeni hat ve fiberse bir sıkıntısı olmaz. olsada 2 gün içinde hallediyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
dostum ben kablonet kullanıyorum 100mb e kadar 89 tl veriyorum (altyapı fiber) wifi ile 110-115 arası hız alıyourm

im not hacker
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
en iyi özelliği wifiye 2-3 kişi girince ping cıkmaması hızları güzel stabil oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
50mbps aldım 100 küsür lira ödüyorum 0 hız kaybı. her şey vaadettikleri gibi, eğer altyapı güzel olursa hiç sıkıntı çıkmaz.

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Zaten başka firmanın fiber altyapısı yoksa kullanamazsın. Fiber internet altyapsıı bakır kablolarla sağlanan altyapıdan çok daha kaliteli veri akışı sağlayabiliyor, ping değerleri olsun internet hızı olsun daha yüksek standartlarda hizmet alabilirsiniz. Ancak malesef bazı firmalar fiyatları çok yüksek tutuyor.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
The fiber internet is great! It is worth the investment, as it offers several benefits, such as, high speed and support for high speeds, wonderful ping, and few falls. Worth the investment.!

Üye
7 HİZMET YILI
Ben 24 mbit Türk Telekom kullanıyorum TR lokasyon sunuculu oyunlarda 10-20 ping arası oynuyorum Avrupa lokasyon sunuculu oyunlarda 60-80 arası ping ile oynuyorum ama 60-80 ping sorun olmuyor bana göre hissettirmiyor bile normal oyunumu oynuyorum 24 mbit akk yok fiber Türk Telekom kullanıyorum.

Hocam hangi ilde ikamet ediyorsunuz?
10-20 pingi yurt içinde normal bakır kablolu internetler bile alabiliyor. Yurt dışı Avrupa serverleri de aynı şekilde(60-90 arası). Size de fiber veriyoruz diye vdsl vermiş olmasınlar :))). Pingler pek fiber gibi değil de.

Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
türktelekom kullanıyorum 100-200 arası ping alıyorum lol de

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam hangi ilde ikamet ediyorsunuz?
10-20 pingi yurt içinde normal bakır kablolu internetler bile alabiliyor. Yurt dışı Avrupa serverleri de aynı şekilde(60-90 arası). Size de fiber veriyoruz diye vdsl vermiş olmasınlar :))). Pingler pek fiber gibi değil de.
Güzel tespit :D
Post automatically merged:

türktelekom kullanıyorum 100-200 arası ping alıyorum lol de
Fiberden bahsediyoruz ? Adsl seninki galiba ?

türknet bence çok iyi değil ping oluyor arada
Türknet fiber hizmeti yok zaten

Türknet kullan kardeşim tt pişmanlıktır.
Türknet fiber hizmeti vermiyor...

Zaten başka firmanın fiber altyapısı yoksa kullanamazsın. Fiber internet altyapsıı bakır kablolarla sağlanan altyapıdan çok daha kaliteli veri akışı sağlayabiliyor, ping değerleri olsun internet hızı olsun daha yüksek standartlarda hizmet alabilirsiniz. Ancak malesef bazı firmalar fiyatları çok yüksek tutuyor.
Aynen ama 12 mbps aldım korktum :) sorun çıkar diye beğenirsem 24 çıkartıcam fiyatlar tuzlu daha üstü cep yakıyor :)

ben kayserideyim 43-55 arası değişiyor. ama vodafone net.
O pingleri nereden alıyorsunuz ? Cs go da mı tracert mi yoksa başak bir sunucudan mı ?

speedtest deki veriler tamamen sanal oluyor.

Fiber kullanıyorum ping 1 ms
Hangi sunucudan 1 ms alıyorsun speedtest verisi mi ? cs go da kaç alıyorsun ? tracert verisinden kaç ms ?
hızın kaç fiyat ne hangi iss ftth mi ? açıklayabilir misin ?

Arkadaşlarım çok şikayetçi. Altyapıya göre değişiyor ama sürekli internetleri gidiyor. Ping sorunu hakkında bilgim yok ama bunlara 35 mbit dediler ama 8 mbit kullanabiliyorlar. Dikkat etmen lazım.
Şikayetçi çok ancak ftth de şikayet eden daha duymadım çünkü yeni geliyor herkese. Umarım bende sorun çıkmaz halen bekliyorum.

Türksat kablonet 100 download 10 upload +2 tv ana oda kanallar ful açık modem kırası ile hepsi
108 tl :)indirme hızım 12 ile 13 mb arası ve türk telekomu 2 sene çektim ALLAH yardımcın olsun hayırlı olsun herkes artık internetinin başına fiber eklemeye de başladı hayırlı olsun bu ara da lafım sana değil bro firmara ayrıca fiberin bir diğer adını da vdsl olduğunu ttnet zamanın da söylemişti bana
Kablonet en iyisi diyoralr ama bizim memlekette yok malesef mecbur ttye kaldık .s

şöyleki dostum fiberde wifi ile laptobun varsa uyumlu olması lazım yoksa normal adsl ya da vdsl bağlantısı kuruyor son çıkan tlelfonlar uyumlu öylr düşün
Bilgi için teşekkürler.

Bende kullanıyom Turktelekom bence super bır ben tek kullanıyom ama 100mb çekiyor çok iyi aslında
FTTH mi sizde de ?

Ben kullanıyorum şuan çok memnunum
Umarım aynı kelimeleri bende kullanırım sizinkide ftth mi ? kaç mbps ? ping değerleri avrupa sunucusunda kaç ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...