VerifySpoof
Süper Üye
türknet daha iyi ping sıkıntısı felan yok gınede hayırlı olsun
Türknet fiber hizmeti vermiyor.türknet daha iyi ping sıkıntısı felan yok gınede hayırlı olsun
ben veriyor diye biliyorum yanlışım varsa af olaTürknet fiber hizmeti vermiyor.
Halen bekliyorum 5 gün oldu gelen giden yokHayırlı uğurlu olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz sonradan. Download değerinden vesaire memnun musun şuan ?
İnşallah öyle olur. Frankfurt sunucusu için Ping 60-70 arası stabil olsa iyi olacak.yeni hat ve fiberse bir sıkıntısı olmaz. olsada 2 gün içinde hallediyorlar
ben kayserideyim 43-55 arası değişiyor. ama vodafone net.İnşallah öyle olur. Frankfurt sunucusu için Ping 60-70 arası stabil olsa iyi olacak.
Fiber kullanıyorum ping 1 ms
Ben 24 mbit Türk Telekom kullanıyorum TR lokasyon sunuculu oyunlarda 10-20 ping arası oynuyorum Avrupa lokasyon sunuculu oyunlarda 60-80 arası ping ile oynuyorum ama 60-80 ping sorun olmuyor bana göre hissettirmiyor bile normal oyunumu oynuyorum 24 mbit akk yok fiber Türk Telekom kullanıyorum.
Güzel tespitHocam hangi ilde ikamet ediyorsunuz?
10-20 pingi yurt içinde normal bakır kablolu internetler bile alabiliyor. Yurt dışı Avrupa serverleri de aynı şekilde(60-90 arası). Size de fiber veriyoruz diye vdsl vermiş olmasınlar)). Pingler pek fiber gibi değil de.
Fiberden bahsediyoruz ? Adsl seninki galiba ?türktelekom kullanıyorum 100-200 arası ping alıyorum lol de
Türknet fiber hizmeti yok zatentürknet bence çok iyi değil ping oluyor arada
Türknet fiber hizmeti vermiyor...Türknet kullan kardeşim tt pişmanlıktır.
Aynen ama 12 mbps aldım korktumZaten başka firmanın fiber altyapısı yoksa kullanamazsın. Fiber internet altyapsıı bakır kablolarla sağlanan altyapıdan çok daha kaliteli veri akışı sağlayabiliyor, ping değerleri olsun internet hızı olsun daha yüksek standartlarda hizmet alabilirsiniz. Ancak malesef bazı firmalar fiyatları çok yüksek tutuyor.
O pingleri nereden alıyorsunuz ? Cs go da mı tracert mi yoksa başak bir sunucudan mı ?ben kayserideyim 43-55 arası değişiyor. ama vodafone net.
Hangi sunucudan 1 ms alıyorsun speedtest verisi mi ? cs go da kaç alıyorsun ? tracert verisinden kaç ms ?Fiber kullanıyorum ping 1 ms
Şikayetçi çok ancak ftth de şikayet eden daha duymadım çünkü yeni geliyor herkese. Umarım bende sorun çıkmaz halen bekliyorum.Arkadaşlarım çok şikayetçi. Altyapıya göre değişiyor ama sürekli internetleri gidiyor. Ping sorunu hakkında bilgim yok ama bunlara 35 mbit dediler ama 8 mbit kullanabiliyorlar. Dikkat etmen lazım.
Kablonet en iyisi diyoralr ama bizim memlekette yok malesef mecbur ttye kaldık .sTürksat kablonet 100 download 10 upload +2 tv ana oda kanallar ful açık modem kırası ile hepsi
108 tlindirme hızım 12 ile 13 mb arası ve türk telekomu 2 sene çektim ALLAH yardımcın olsun hayırlı olsun herkes artık internetinin başına fiber eklemeye de başladı hayırlı olsun bu ara da lafım sana değil bro firmara ayrıca fiberin bir diğer adını da vdsl olduğunu ttnet zamanın da söylemişti bana
Bilgi için teşekkürler.şöyleki dostum fiberde wifi ile laptobun varsa uyumlu olması lazım yoksa normal adsl ya da vdsl bağlantısı kuruyor son çıkan tlelfonlar uyumlu öylr düşün
FTTH mi sizde de ?Bende kullanıyom Turktelekom bence super bır ben tek kullanıyom ama 100mb çekiyor çok iyi aslında
Umarım aynı kelimeleri bende kullanırım sizinkide ftth mi ? kaç mbps ? ping değerleri avrupa sunucusunda kaç ?Ben kullanıyorum şuan çok memnunum