FIFA 21 oynarken bilgisayar yeniden başlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
fifa 21 oynarken pc kendi kendine restart atıyor ve amd rodeon programından Rodeon Wattman ayarları geri yüklendi hatası alıyorum ekran kartı ısındığından olduğunu düşünüyorum fakat 55 derecenin üstüne çıkmıyor ısı neden olabilir veya nasıl düzeltirim ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
OC yaptınız mı? Yaptıysanız bu hatayı almanız olası. Yapmadığınız halde alıyorsanız DDU ile sürücünüzü silip tekrar kurun. Düzelmezse eski bir sürücüye ya da geldiyse yeni bir sürücüye geçin. Başka yaşayan kişiler var onlar çözememiş. Belki de kart tamamen bozulmuştur.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
İlk olarak Overclock ayarlarını sıfırla ve default haliyle kullan ek olarak Driver'ını yakın tarihte güncelleediysen Güvenli modda PC'ni açıp DDU ile driver'ını kaldırıp Eski bir sürümünü yüklemen de işe yarayabilir bunların dışında
Laptop kullanıcısıysan soğutucu şart makine çok ısınıp kendini kapatabiliyor , Hiç biri çözüm olmazsa net çözüm eğer yukarıdaki adımlar işe yaramadıysa öneriyorum :

Microsoft'un kendi sitesinde ISO oluşturucuyu indir ve Temiz Önyükleme ile Windows'unu tekrar kur bütün driver'ları otomatik güncelleyecektir ek bir driver kurulumu yapma Win 10 update çalışsın yeterli sonrasında tekrar test et oyunu indirip

(unuttum dipnot : Eğer format ve temizönyükleme dahil çalışmıyorsa Fiziksel bir problem olabilir kartında ya da işlemcinde.)
not2: Sisteminin gereksinimlerine bak minimum'u kaldırıp kaldırmadığına falan. fifa18 oynayabilirsin 17'den itibaren bütün fifa oyunları ve fiziği aynı volta dışında bir eksiği yok 17-18 yama atarak forma ve kadroları da yüklersin ama FUT giremezsin neyse umarım yardımcı olur bu yorumum

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Ekran kartınıx RX 5xx serisi ise ( 570, 580 ) çok normal o kartlar kendi kendi restart attırıyor bilgisayara....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...