Çözüldü Fifa 22 siyah ekran sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Beyler iyi akşamlar Fifa 22 ye giriş yaparken ekranım gayet normal fakat oyunun ana menüye atarken tam ekranım koyulaşmaya başlıyor sesler gidiyor ve ekranı pek göremiyorum sebebini bilen yazabilir mi?

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Oyun dosyalarını doğrula sonra belgelerime girip kayıt dosyalarını sil. Tuş atamalarını tekrar düzenlemen lazım sıfırlanıyor.

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
  • Oyun Kütüphanenizi açın.
  • Açılan ekranda Fifa 22 oyununa sağ tıklayın.
  • Sıralanan seçeneklerden Onar seçeneğine tıklayın.
- TUŞ ATAMALARINI TEKRARDAN YAPMAK ZORUNDA KALABİLİRSİN !

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
  • Oyun Kütüphanenizi açın.
  • Açılan ekranda Fifa 22 oyununa sağ tıklayın.
  • Sıralanan seçeneklerden Onar seçeneğine tıklayın.
- TUŞ ATAMALARINI TEKRARDAN YAPMAK ZORUNDA KALABİLİRSİN !
steamdan falanb doysaları doğruladım vs olmadı originden repair yapayım bide mantıklı dedin deneyeceğim inşallah olur

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
steamdan falanb doysaları doğruladım vs olmadı originden repair yapayım bide mantıklı dedin deneyeceğim inşallah olur
Dedigim gibi tuş atamaları vs baştan yapmak zorunda kalabilirsin bazı takımalra gelen güncellemeler siyah ekran verebiliyor herhangi bir takımla dene veyatta oyun ilk ekranda siyah ekran veriyorsun onarman en mantıklı secenek dostum .

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Dedigim gibi tuş atamaları vs baştan yapmak zorunda kalabilirsin bazı takımalra gelen güncellemeler siyah ekran verebiliyor herhangi bir takımla dene veyatta oyun ilk ekranda siyah ekran veriyorsun onarman en mantıklı secenek dostum .
ya bak şimdi repair bastım ama yine otomatik steamdan dosyaları doğruyor büyük ihtimalle olmayacak ekran kartının sürümünüde güncelledim çıldırmak üzereyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...