Fifa20 oyun 130-150 fps ama donmalar oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba FİFA20 oynuyorum pc üzerinden fakat 140 fps aldığım halde oyun çok akıcı iken 1 dakikada bir anlık donmalar alıyorum. nvidia 1650 ekran kartı var pc laptop.

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Öncelikle fifa ayarlarından FreeSync veya G-Sync varsa aktif hale getirin.
Sonrasında Nvdia denetim masası > 3D Ayarlar > 3D ayarların yönetilmesi > Program ayarları kısmına gelip fifa20.exe'yi seçiyorsun ve attığım fotolardaki ayarları gördüğün gibi yapıyorsun. Sonrasında akıcı bir oyun keyfin oluyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Daha sonra aramalar kısmına aygıt yöneticisi yazın ve ekran kartınızın güncel olup olmadığınıı kontrol edin yeni sürüm varsa yükleyin.
FIFA'nın son birkaç senedir çıkan oyunlarında bir sorun var, ayar yapmadan akıcı oynanmıyor. İyi Forumlar.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sonrasında Nvdia denetim masası > 3D Ayarlar > 3D ayarların yönetilmesi > Program ayarları kısmına gelip fifa20.exe'yi seçiyorsun ve attığım fotolardaki ayarları gördüğün gibi yapıyorsun. Sonrasında akıcı bir oyun keyfin oluyor.
Daha sonra aramalar kısmına aygıt yöneticisi yazın ve ekran kartınızın güncel olup olmadığınıı kontrol edin yeni sürüm varsa yükleyin.
FIFA'nın son birkaç senedir çıkan oyunlarında bir sorun var, ayar yapmadan akıcı oynanmıyor. İyi Forumlar.

cevabın için teşekkürler deneyip sonucu yazıcam.

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Afterburner kullanıyorsanız RTSS'ye FPS limitini 60 yapıp tekrar deneyin, oyunlardaki sabitleyiciler doğru düzgün çalışmıyor. Bunu yaparken oyundaki FPS sabitleyiciyi devre dışı bırakın.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
fps sabitleyerek deneyebilirsin artı olarak after burner ile ekran kartının fanlarını açıp deneyebilirsin ben faydasını görüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
cevaplarınız için teşekkürler. Fps sabitledim biraz daha düzelme var diğer önerileri daha uygulamadım. Uygulayıp başarılı olanları burda paylaşıcam.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dediklerinizi uyguladım biraz iyileşme oldu ama hala çok akıcı giderken oyun sn lik donma oluyo ona çözüm bulamadım sanırım pc yi garantiye yollayacağım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aşırtma kullanıyorsanız onu kapatmayı deneyin o oyun için doğru aşırtmayı yapamamış olmanızdan kaynaklanabilir veya nvidia denetim masasından ayarlarınızı görüntü ayarlarını yapabilir ve performans a alabilirsin bilgisayarı

✡ Yusao
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kanka bilgisayar ısınmasından olabilir kapat biraz bekle.

Veya genelde böyle oluyorsa, VSYNC aç biraz da olsa tazeler

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
driverlarını güncelledin mi dostum? anlık drop yeme sebebi genelde güncel olmayan driverlar oluyor

HeardQuarterTR
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ekran kartı ve işlemci kullanımları ve sıcaklıklarını atarsan Msi afterburner uygulaması ile yardımcı olabiliriz

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bunu uyguladım bir nebze olsa rahatladı oyun. Ama asıl sıkıntı pc temizliği sanırım benim bilgisayarın ömür boyu bakım garantisi var servise yollayıp fanları, termal macunları falan yenileticem. Teşekkürler tekrardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...