Çözüldü FIFA23 oyun kolunu algılamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cehennem
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
FIFA2023 indirdim, bende bir tane kol var fakat kolu takıp oyunu açıyorum ama oyun kolu görmüyor ne izlediysem ne gördüysem hepsini yaptım fakat hiçbiri düzeltemedi. Sebebini bilen biri var mı? Aldığım kol da bu arada 100 TL gamemaster diye.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
oyun listesinden FIFA 23'e sağ tıklayve özellikleri seç. sol panelden denetleyiciye tıkla. bu açılır menüye tıkla. ve Steam girişini etkinleştir'i seç Şimdi oyunu başlat ve şimdi çalışması gerekir baska bilmiyorum kral
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Böyle sorunlarla karşılaşıldığında öncelikle yapılması gereken PC tarafından oyun kolunun algılanıp algılanmadığını tespit etmektir. Bu tespiti basit olarak Steam veya benzer bir platform üzerinden farklı bir oyunu deneyimleyerek veya Windows ayarlar menüsü üzerinden kontrolcü denetimleri yaparak anlayabilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
eğer playstation kolu kullanıyorsan DS4 Windows adlı uygulamayı indirip kullanabilirsin sorunsuz bir şekilde

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bazı ek uygulamalarla halledilebiliyor bu problem veya yanılmıyorsam steamdan kolu doğrulayarakda çözülüyor olması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
5 HİZMET YILI
oyun listesinden FIFA 23'e sağ tıklayve özellikleri seç. sol panelden denetleyiciye tıkla. bu açılır menüye tıkla. ve Steam girişini etkinleştir'i seç Şimdi oyunu başlat ve şimdi çalışması gerekir baska bilmiyorum kral

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...