Fıkra anlatma zamanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
6 HİZMET YILI
Len onlar fıkramı dinle şimdi bak dinle.
Bi gün temel alman fransız yürüyolarmış sonra alman ossurmuşş

Süper Üye
6 HİZMET YILI
adamın biri oğluyla doktora gitmiş doktorda ona kötü haberi verip kanser olduğunu söylemiş
-bir kaç ayın kaldı işlerini yoluna koyun dostlarınızla vedalasın demş
adam arkadaşlarıyla meyhanede buluşmaya karar vermiş
tüm arkadaşlarını çağırmış
oğluyla beraber içeriye girmiş
kadehine rakıyı koyup kaldırmış arkadaşlar maalesef aids oldum bir kaç ay sonra ölücem demiş
oğlu babasının kulağına eğilip ve fısıldamış
-baba kanserden ölüyorsun niye aids dedin ki
babası da der ki -ben gittikten sonra anana sulanmasınlar diye oğul.

KuzucardagLi
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Mafya babası haraçlarını toplaması için yeni bir tetikçi buldu. Seçtiği adam sağır ve dilsizdi. Çünkü baba, bu tetikçi yakalanırsa polise fazla bir şey anlatması mümkün olamaz diye düşünüyordu. Baba, bir gün ödemelerin geciktiğini fark etti ve tetikçiyi odasına aldırttı, bir de işaret dilini bilen tercüman buldular. Tercüman işaretle sordu:

"Para nerede?"

Sağır dilsiz işaretle yanıt verdi:

"Ne parası? Benim paradan maradan haberim yok. Neden bahsettiğinizi anlamıyorum."

Tercüman tercüme etti:

"Neden bahsettiğinizi anlamıyormuş."

Baba 38'liği koltuk altından çekip sağır dilsizin beynine dayadı:

"Şimdi sor bakalım, para nerede."

Tercüman işaretle sordu:

"Para nerede?"

Sağır-dilsiz kan ter içinde, işaretle yanıt verdi:

"Şehir merkezindeki parkta, büyük heykelin olduğu kapıdan girince soldan 3. ağacın kovuğunda iki yüz bin dolar var."

"Ne söyledi?" dedi baba.

Tercüman yanıtladı:

"Dedi ki, hala neden bahsettiğinizi anlamıyormuş, ayrıca o tetiği çekmek de biraz g.t istermiş."

Moderatörün son düzenlenenleri:

ekr

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
adamın biri varmış gaymiş ölmüş xd xd

STU

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Adam varmış ,ölmüş.

Yatıştırıcı ilaçlar ve atıştırmalıklar
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafindaki güzelliklere bakiyormus. "Evrim ne özellikler yaratiyor!" diye düsünüp mest oluyormus. Birden arkasinda kocaman bir ayi belirmis ve onu kovalamaya
baslamis. Adam bütün gücüyle kaçiyormus ama her arkasina bakista ayinin daha yaklasmis oldugunu
farkediyormus. Dakikalarca süren bir kaçisin sonunda adamin ayagi yerdeki dala takilmis, ayi adamin üzerine atlamis, pençesini kaldirmis. Tam vurmaya hazirlanirken adam "TANRIM!!!" diye bagirmis.

Bir anda zaman durmus, ayi donmus, ormandaki nehir bile akmaz olmus. Bir anda orman kararmis ve gökyüzünden bir isik hüzmesi adamin üzerine parlamis. Çok derinden gelen ilahi "Yillarca bana inanmadin,yaratilisi kozmik bir kazaya bagladin, sana bu durumda yardim etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymaliyim?" demis.

Adam utanç içinde: Biliyorum bunca yildan sonra dindar biri olmayi istemem haksizlik,ama belki AYIYI dindar yapabilirsiniz." demis. Ses: Peki." diye karsilik vermis ve isik kaybolmus. Nehir tekrar akmaya baslamis.dönmüs. Ayi pençesini indirmis, iki pençesini de göge dogru çevirmis, ve konusmaya baslamis:

"Tanrim, senin rizkinla orucumu açiyorum, hamdolsun verdigin nimetlere. :D
Ahahahahah

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Anlat kanka bizde devam ettirelim
Post automatically merged:

valla bende güldüren fıkra bilmiyorum

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
oglum diyim neden birinci olmadin diyim
baba okulda baska cocuklarda var diyii hihihihihih

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Mesela Burdan Bakmak Yerine Googledan Bakabilrsin :=:=

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yukarıda yeni fıkralar var komik okuyabilirsin :D

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafindaki güzelliklere bakiyormus. "Evrim ne özellikler yaratiyor!" diye düsünüp mest oluyormus. Birden arkasinda kocaman bir ayi belirmis ve onu kovalamaya
baslamis. Adam bütün gücüyle kaçiyormus ama her arkasina bakista ayinin daha yaklasmis oldugunu
farkediyormus. Dakikalarca süren bir kaçisin sonunda adamin ayagi yerdeki dala takilmis, ayi adamin üzerine atlamis, pençesini kaldirmis. Tam vurmaya hazirlanirken adam "TANRIM!!!" diye bagirmis.

Bir anda zaman durmus, ayi donmus, ormandaki nehir bile akmaz olmus. Bir anda orman kararmis ve gökyüzünden bir isik hüzmesi adamin üzerine parlamis. Çok derinden gelen ilahi "Yillarca bana inanmadin,yaratilisi kozmik bir kazaya bagladin, sana bu durumda yardim etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymaliyim?" demis.

Adam utanç içinde: Biliyorum bunca yildan sonra dindar biri olmayi istemem haksizlik,ama belki AYIYI dindar yapabilirsiniz." demis. Ses: Peki." diye karsilik vermis ve isik kaybolmus. Nehir tekrar akmaya baslamis.dönmüs. Ayi pençesini indirmis, iki pençesini de göge dogru çevirmis, ve konusmaya baslamis:

ahahaha bu komikti bak :D

Uzman Üye
6 HİZMET YILI

Komik ya :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Every week a couple goes to church, but the husband will fall asleep every time he listens to the sermon. The wife was embarrassed and thought of a way: next time she went again, she took a needle quietly and decided to wake him up with the needle after her husband fell asleep.
The pastor said: Who created the world? The audience suddenly heard a man shout: God!
The priest ignored him, thinking this guy really thought everyone didn't know? Then he said it again: Who created mankind?
The audience made a voice again: Lord! ! The priest still ignored it, but the man bothered him.
After a while, the priest said: Adam and Eve had their first child. What did Eve say to Adam?
The sound is louder this time: if you poke me with this little thing, I will reverse it!:cooldoge:

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
adamın biri fırına gitmiş demiş bana 99 ekmek. fırıncı e birader 100 tane veriyim demiş adam da o kadar ekmeği kim yiyecek &! demiş

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
En sevdiğim fıkra kırmızı renkli pinpon topu internetten bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...