Fıkra Zamanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Günaydın Arkadaşlar hayırlı sabahlar sizlere sabah sabah komik bir fıkra paylaşmak istedim. :D

Aranızda Müslüman olan var mı?
Günlerden bir gün adamın birisi camiye elinde kocaman bir bıçakla camiye dalar ve cemaata sorar:
– Müslüman olan birisi var mı?
Cemaat korkudan sesine çıkaramaz, sessizlikten sonra yaşlı bir amca ayağa kalkar:
– ben Müslümanım der.
Bıçaklı adam ve yaşlı amca camiden çıkar, dışarıdaki inek sürüsünü gösterip:
– Amca şunları kurban edeceğim fakat ben beceremedim yardım edebilir misin der.
Yaşlı amca baya bir kurbanlık kestikten sonra ben yoruldum başka birisini bul der.
Adam bu sefer kanlı bıçaklı camiye girer ve sorar:
– Aranızda başka Müslüman var mı? Bıçakların kanlı olduğunu gören cemaat yaşlı amcayı kestiğini düşünür ve daha çok korkarak bir anda caminin imamına bakar, imam:
– Ne bakıyorsunuz ula birkaç rekat namaz kırdırdık diye hemen Müslüman mı olduk?
sen bizi güldürdün Allahta seni güldürsün :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gülmeye ihtiyacım vardı kanka eyvallah

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
karnım ağrıdı gülmekten :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gayet iyi aahahha D:

rot balans ayarı yapılır :D
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bitane de benden gelsin :D

George Bush bir ilkokulu ziyaret eder. Çocuklara "sorusu olan var mı?" der. Küçük Bob sözü alır.
"benim 3 sorum olacak, birincisi seçimlerde daha az oy almanıza rağmen nasıl oldu da başkan oldunuz? ikincisi hiroşimaya atılan atom bombası sizce dünyanın en büyük terör faaliyeti değil midir? üçüncüsü hiçbir neden yokken neden ırak'a saldırdınız?"
Aniden zil çalar ve çocuklar tenefüse çıkar. geri döndüklerindebu sefer sözü küçük Tom alır.
"benim de 5 sorum olacak, birincisi seçimlerde daha az oy almanıza rağmen nasıl oldu da başkan oldunuz? ikincisi hiroşimaya atılan atom bombası sizce dünyanın en büyük terör faaliyeti değil midir? üçüncüsü hiçbir neden yokken neden ırak'a saldırdınız? dördüncü sorum bugün neden zil 30dk erken çaldı? beşinci sorum Bob nerede?...

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Eline Sağlık Reis Buda Benden Ozaman
Yeni apartmana taşınan adam, yeni komşularla tanışma fikriyle bir apartmanın kapısını çalar. Kapıyı bir çocuk açar. Adam sorar: - Merhaba oğlum. Baban nerde. Çocuk: - Tank ezdi. Adam hüznle dedi: - Başın sağolsun. Peki annen?. Çocuk: - Tank ezdi. Adam: - Peki evde kim var. Çocuk: - Kimse. Hepsini tank ezdi. Adam şaşkınlıkla: - Sen napıyorsun o zaman? Çocuk: - Tank sürüyorum. )))

Son düzenleme:
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Günaydın Arkadaşlar hayırlı sabahlar sizlere sabah sabah komik bir fıkra paylaşmak istedim. :D

Aranızda Müslüman olan var mı?
Günlerden bir gün adamın birisi camiye elinde kocaman bir bıçakla camiye dalar ve cemaata sorar:
– Müslüman olan birisi var mı?
Cemaat korkudan sesine çıkaramaz, sessizlikten sonra yaşlı bir amca ayağa kalkar:
– ben Müslümanım der.
Bıçaklı adam ve yaşlı amca camiden çıkar, dışarıdaki inek sürüsünü gösterip:
– Amca şunları kurban edeceğim fakat ben beceremedim yardım edebilir misin der.
Yaşlı amca baya bir kurbanlık kestikten sonra ben yoruldum başka birisini bul der.
Adam bu sefer kanlı bıçaklı camiye girer ve sorar:
– Aranızda başka Müslüman var mı? Bıçakların kanlı olduğunu gören cemaat yaşlı amcayı kestiğini düşünür ve daha çok korkarak bir anda caminin imamına bakar, imam:
– Ne bakıyorsunuz ula birkaç rekat namaz kırdırdık diye hemen Müslüman mı olduk?
:DDDD fena güldüm akşam akşam
Post automatically merged:

İdama mahkum olan Temel’e son arzusunu sormuşlar;

– “Penu oğlumin yanuna gömun!” demiş.

-“Ama oğlun yaşıyor!”

– “Olsun. Pen beklerum.”

bu da benden olsun kısa ama güzel hahahahha
:DDD iyi güldüm

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Temel ve Fadime uzun yıllar nikahsız yaşamaktadır. Bir gün Fadime:
- Temel bu iş böyle olmuyor, evlenelim artık, demiş. Temel gayet sakin:
- Bizi bu yaştan sonra kim alır Fadimem
:D

• Like
Tepkiler: qxp
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...