Film önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
  • The passsengers izlemediysen güzel çerezlik dizi j.Lewrance oynuyor uzayda yolculuk yaparken erken uyanıyorlar 50 yıl kadar :D
  • bilim kurgu değil ama biraz hayatın yasa dışı tarafını izleyelim dersen silah alıp silah satan iki arkadaş war dogs 2016 ana de armas var
  • Tenet mükemmel bir filmdir c.Nolan filmi izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim özetini yazmıyorum bileve
  • tabiki başlangıç filmi de önerebilirim oscar adayıydı L.Dicaprio filmi rüyaların içine giriyorlar özet olarak ve tabiki başlangıç filmi de önerebilirim oscar adayıydı L.Dicaprio filmi rüyaların içine giriyorlar özet olarak
  • Split kişilik bölünmesi yaşayan bir adam james mcavoy var başrolde güzeldir tavsiye
  • iğrençleşelim bilim kurgu olsun dersen insan kırkayak var 1-2 2.filminde siyah beyaz çekip kanı sansürleme çabası olmuş değişik bir çekim tarzı izlenebilir
  • clouds çok güzel bir dram dizisiydi bir erkeğin adamın aklı bir hastalık dolayısıyla 7 yaşında kalıyor ve bir çocuğu oluyor insanlar onun çocuğa bakamayacağını düşünüp mahkeme kararıyla elinden almaya çalışıyor ve o buna direniyor
  • dizi olara after life karısını kaybeden adamın hayatını son günüymüş gibi yaşamaası diyebilirm güzel bir diziydi
  • the shawshank redemption tim robins ve morgan freeman oynuyor filmde hapishanede geçen bir hayatı anlatıyor masum hapishaneye düşer ancak hipste geçirdiği süre boyunca ,hayatını değiştirecek çok şey öğrenir 94 yapımı zaten freeman var o yeter
  • The pursuit of love (sevgilin varsa tadı başka iişte bu film beni aşka inandırdı senle tnaıştırdı yeri başkadır falan dersen iş yapar ) film hayatında her anında aşkı bulabileceğine hayatının daha iyi bir yöön alacağını anlatıyor.
  • hep aşk ve dramdan verdim biraz teknoloji ve şifre çözümleri ile ilgili vereyim the imitation game B.Cumberbatch var başrolde gerçek bir hikaye uyarlamasıdır Alans tuing İkinci dünya savaşı sırasında alman şifrelerini çzömek için çalışır .Bu film zorluklarla mücadele etmenin önemin ve hayatımızda bir fark yaratmanın önemini gösterir diyebilir merak edersen ve bunu okursan merak edersen listemden paylaşabilirm

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dostum güzel liste bi kaç tane aldım sevgiliyle izleneceklere varsa başka önerilerin bekliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
teşekkür ederim birkaç filmi izleceğim

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Eline sağlık keşke madde madde yazsaydın okurken karıştırdım sanıyorum başka filmmiş

Üye
2 HİZMET YILI
Flim olarak bende leon flimini öneririm kurgusu ve montajı çok iyi

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
B.Cumberwacth izlemiştim gibi geliyor gözden geçireceğim. Teşekkür ederim

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
çok karışık olmuş madde halin de yazsaydın daha estetik durardı bence

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Flim olarak bende leon flimini öneririm kurgusu ve montajı çok iyi
o filmi izlememek mümkün değil ama güzel öneriydi hatırlattın bir daha izleyeceğim güzel cült bir yapımdı gelmez bir daha
Post automatically merged:

çok karışık olmuş madde halin de yazsaydın daha estetik durardı bence
içimden geldi yazmıştım ama artık dikkat edeceğim teşekkür ederim

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
dostum güzel liste bi kaç tane aldım sevgiliyle izleneceklere varsa başka önerilerin bekliyorum
Love an leashles Bir sözleşme yaparak oyunlarla dolu rızaya dayalı bir ilişki kuran iki iş arkadaşı, aşkı ve acıyı zevkin doruklarında yaşar köle efendi ilişkisi 1-1.5 saat güzel deneyim veren bir diziydi
La La land r.Gosling var E.Stone var şehirde aşkı bulan los angles te güzel bir dizi benim için yeri ikisininde sanata düşkün olması beni oradan vurmuştu sanat sever bir hanfendiyse güzel
Portait of a lady on Fire
18. yüzyıl civarlarında portre yapmakla görevlendirilen bir sanatçının hikayesini konu ediyor.izole bir adada yaşayan sanatçımız manastırda yaşıyor bu arada sonradan birinin portresini çizmek için dışarı çıkıyor ve kız zorla evlendiriyor orada kızla yakınlaşıyor. Benim için şeker tadında bir filmdi mısırı alıp izlemelik.
Hachiko: A Dog's Story sahibi ölen bir köpeği anlatıyor duygusal bir film taştan bir kalbi yoksa kesinlikle duygulanır ve ağlar diğer türlüsünü görmedim henüz üzülme yaa tatlım kuzum deyip ağlarken romantik şekilde gözyaşları silinebilir sarılırsın size romantik anlar yaşatır
Aşkın Kitabı Anne hathewat war daha nolsun iki tane manzara biri yanında diğeri karşında klasik aşka inanmayan birisi anne babası onu para karşılığı evlendirmeye çalışır ama kızın merakını bir genç uyandırır değişiklik derseniz eskilere gideriz derseniz 2007 yapımı 7.1 imdb izlenir
Aşk ve Gurur (2005) Annenin hayatta tek amacı .beş kızına uygun bir koca bulup evlendirmek kızlarda bu konuda anneleriyle aynı fikirde ama biri hariç lizziem bunun için 100 sebep sayar aşkı arayanlar isteyenler için engeli olmadoığını olsada imkansız olduğunu hatırlatır çekimleri ve renk paletiyle beni etkiledi
Süpriz Y tu Mama Tambien

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hmm birkaçını izliyeceğim teşşekürlerr

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
o filmi izlememek mümkün değil ama güzel öneriydi hatırlattın bir daha izleyeceğim güzel cült bir yapımdı gelmez bir daha
Post automatically merged:

içimden geldi yazmıştım ama artık dikkat edeceğim teşekkür ederim
böyle de oldukça güzel öyle söyleyince kendimi kötü hisettim :D

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
listeme bi kaç tanesini ekledim teşekkürler

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Güzel liste kesinlikle izlenebilir içeriklir öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Splitin konusu güzel gibi duruyor bakalım izleyeceğim en kısa zamanda hangi platforma acaba?

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dizi film önerisi arayanlar için başarılı bir konu olmuş bu arada shawshank redemption gibi bir klasiği izleyin izlettirin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...