Fivem Bildiğiniz Executor var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Merhabalar,Fivem'de bildiğiniz ücretsiz veya ücretli executor var mi? Piyasayı biraz araştırdım 2 tane ücretli executor buldum fakat lifetime(sınırsız) ücreti 25-50 dolar arasında değişiyor buda türk lirasına yansıdığında çok fazla bir para yapıyor.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
evet biliyorum beni discord'a ekle yardım et
Merhabalar,Fivem'de bildiğiniz ücretsiz veya ücretli executor var mi? Piyasayı biraz araştırdım 2 tane ücretli executor buldum fakat lifetime(sınırsız) ücreti 25-50 dolar arasında değişiyor buda türk lirasına yansıdığında çok fazla bir para yapıyor.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
evet biliyorum beni discord'a ekle yardım et

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka piyasada zaten global ban atmayan 1 tek exec. + mod menü var araştır bulursun. Ve sakın gidip life time türklerden veya yabancılardan ismi olmayan execlerden alma.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
FiveM için bildiğim kadarıyla free bir executor bulunmuyor ücretli olanlarda fahiş fiyatlardan alıcı buluyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
free diyenlere dikkat et ne olur ne olmaz hocam

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
internette dolaşan çoğu executorlar trojen kaynaklı procces hacker adlı uygulamadan dll injectliyebilirsiniz

Donator
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu forumun geliştiricilerinin bunu yayınlamasını istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Açıkcası internette çoğu hile virüslü ama sana bu konuda verebileceğim en iyi tavsiye kullanmamak olacaktır. Çünkü bir kere hwid ban yediğinde banı açmak için ruhun çıkıyor. Yine de site uğraşıyor diye biliyorum.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
brutan tarzı hileler var fakat çoğu ücretli beleş olanlarda genelde direk ban yediriyorlar en iyisi burada beklemek

Üye
3 HİZMET YILI
executor bilmiyorum ama dll hileler için procces hacker var ama dll cabuk ban yedirtiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...