FiveM Fivegurad'da çalışan hile önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hile var kanziler elimde gerçektende uygun bir fiyat ban falan yedirtmiyor ama mdde hiç denemedim ordada yediriceğini zannetmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
echo geçmek istiyorsan skript.gg ile alakalı bütün geçmişi sileceksin satın alacağın zaman ise gizli sekmeden girip satın alacaksın ve gizli sekmeden indireceksin .exeyi direkt flash belleğin içine atacaksın arama geçmişinde ve bilgisayarın içinde bulamayacaklar şüphelenecekleri tek yer flashbellek olacak o kısımda senin sosyal mühendisliğine kalıyor mdrpde bana echo attılar yakalayamadılar flash giriş çıkışı olduğu gözüküyordu onları bir şekilde telefonumun usb kablosu olduğuna inandırdım.
arkadaş cok dogru konusmus bizzat kendimde neredeyse aynı şekilde yaptım telefondan satın alıp gizli sekmeden indirdim ve harici hard disk içinde tuttum ayrıca pc de iki tane fivem kuruluydu biri harici hard diskde digeri ise ssd de onlar ssd de kalıyo :9

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ekibi bosver:d , eğer ki ayar vsvs. ya da kafana takilan baska bir seyler olursa bana sorabilirsin cekinmeden yardimci olabilirim.
Kanka bişey sorucam bende skript.gg var hile açık değilken herşeyi sildim echo dan geçtim ama hile açıkken oyunda quit atmadan echoya sokuyorlar orda nasıl geçebilirim echodan hileyi nasıl kapatabilirim oyundan çıkmadan

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kanka bişey sorucam bende skript.gg var hile açık değilken herşeyi sildim echo dan geçtim ama hile açıkken oyunda quit atmadan echoya sokuyorlar orda nasıl geçebilirim echodan hileyi nasıl kapatabilirim oyundan çıkmadan
panik butonu vardı unload diye bir şey ona basıyorsun

Üye
3 HİZMET YILI
skript.gg dicem fakat skript.gg nin kaynak dosyalarına baktıgımız zaman bitcoin miner oldugu görülüyor o yüzden hile kullanmamak en iyisi kankam boşver

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Skript kullan dostum eger cheat check konusunda sorunun olursa ulasabilirsin echoda falan cikartmam

Sıradan Bir Lol Oynayıcısı
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
eulen skript gg bunlar baya iyi eulen favorimdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...