Eulen çalışmıyor bilgine.skript gg ve eulen çalışır
arkadaş cok dogru konusmus bizzat kendimde neredeyse aynı şekilde yaptım telefondan satın alıp gizli sekmeden indirdim ve harici hard disk içinde tuttum ayrıca pc de iki tane fivem kuruluydu biri harici hard diskde digeri ise ssd de onlar ssd de kalıyo :9echo geçmek istiyorsan skript.gg ile alakalı bütün geçmişi sileceksin satın alacağın zaman ise gizli sekmeden girip satın alacaksın ve gizli sekmeden indireceksin .exeyi direkt flash belleğin içine atacaksın arama geçmişinde ve bilgisayarın içinde bulamayacaklar şüphelenecekleri tek yer flashbellek olacak o kısımda senin sosyal mühendisliğine kalıyor mdrpde bana echo attılar yakalayamadılar flash giriş çıkışı olduğu gözüküyordu onları bir şekilde telefonumun usb kablosu olduğuna inandırdım.
Kanka bişey sorucam bende skript.gg var hile açık değilken herşeyi sildim echo dan geçtim ama hile açıkken oyunda quit atmadan echoya sokuyorlar orda nasıl geçebilirim echodan hileyi nasıl kapatabilirim oyundan çıkmadanekibi bosver:d , eğer ki ayar vsvs. ya da kafana takilan baska bir seyler olursa bana sorabilirsin cekinmeden yardimci olabilirim.
panik butonu vardı unload diye bir şey ona basıyorsunKanka bişey sorucam bende skript.gg var hile açık değilken herşeyi sildim echo dan geçtim ama hile açıkken oyunda quit atmadan echoya sokuyorlar orda nasıl geçebilirim echodan hileyi nasıl kapatabilirim oyundan çıkmadan