Fivem Free TerrorMenu (Paylaşacağım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Arkadaşlar hepinize selamlar

Aranızda illaki lua executor kullanan arkadaşlar olacaktır ve ***** isimli bir arkadaşımızın youtube videosundaki terrormenu'yü baya isteyen olmuş.
Bu arkadaşımız zamanında bu menüyü ücretsiz dağıtıyordu(Menü kendisine ait değildir yanlış anlaşılma olmasın)

Kimse gidipte para vermesin, evime döndüğümde bu menüyü ücretsiz paylaşacağım. (Güncel haliyle)

Gereksiz şeylere 50-60TL para ödemek bana saçma geliyor, dediğim gibi kesinlikle menüye para vermeyin.

BEKLEMEDE KALIN.

(İsmini konuda görmek istemeyen arkadaş lua executor satıyor ve konu gene aynı yere geliyor yani menüyü almak isterseniz gene lua executor'e para vermeniz gerekecek.)
(Menünün güncel hali 20$'ye satılıyor ama videodaki eski benim vereceğim güncel halidir)

special.png

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
6
server loglarına falan düşüyormu mesela rp sunucularında acsam bunu

Üye
Ödüller
4
adamsın başkan, uzun zamandır bunu arıyordum. eve gitmeni sabırsızlıkla bekliyorum : )

Seçkin Üye
Ödüller
4
Menü ne işe yarıyor ?

Ultra Üye
Ödüller
9
Çalıştığına emin misin dostum, denedin mi yani?

Vasily Zaitsev
Onaylı Üye
Ödüller
3
buna ihtiyacım olacaktır. evine dönmeni bekliyorum...

Onaylı Üye
Ödüller
3
Díky za užitečné téma pro každého

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
7
ahahah hsen nasıl bir kralsın ya hesap ban yemişti aga fivemden sitedeki unban hala çalışıyor mu deniyeyim bir güzel 8x trainer beleşe :D

Üye
@Siyahi'nin executorü için denemedim executoru çalışıyormu bilmiyorum ama ben farklı executor kullanıyorum executor fark etmiyor genelde
Menü çalışma durumuna gelirsek örneğin kashacters olan sunucularda scriptte oynama yapılmadıysa %100 hard wipe çalışacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.