Fivem hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Every time you think it’s over it’s not
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar benim bir forum sorum var yanıtlayacak olanlara teşekkür ediyorum.

İllegal ekibinizle toplanıp bir plan yaptınız ve bu plan sonucunda kuyumcuyu soymaya karar verdiniz. Kuyumcuyu soydunuz çıkış yaptınız ve kazanacağınızı düşündüğünüz bir yerde polisleri silahlı çatışmaya çektiniz fakat daha öncesinde aynı yer farklı bir illegal ekip tarafından sürekli kullanıldığı için polis ekibi yine aynı ekibin aynı yeri abuseladığını düşünerek sert müdahalede bulundu bu durumda herhangi bir şey yapar mısınız ? Tepkiniz ne olur ? Polislerin yaptığı rolde bir hata görüyor musunuz ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Elimden geleni yaparım ve polislerin yaptığı rolde bir hata yok tepkim o anki ruh halime bağlı.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Soyguncu arkadaşlar şanssız bir duruma düşmüşler fakat polis müdahalesinde bi problem olduğunu düşünmüyorum. Çünkü biz oynarken kimin kim olduğuna bakmadan hayvan gibi dalıyorlardı soygunlarda, hiç "abi polislerde çok ağır daldı bize" demedik..

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
fivem direk gta inidiriyomu yoksa gta yı inidirp mi fivem i indiricez

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar benim bir forum sorum var yanıtlayacak olanlara teşekkür ediyorum.

İllegal ekibinizle toplanıp bir plan yaptınız ve bu plan sonucunda kuyumcuyu soymaya karar verdiniz. Kuyumcuyu soydunuz çıkış yaptınız ve kazanacağınızı düşündüğünüz bir yerde polisleri silahlı çatışmaya çektiniz fakat daha öncesinde aynı yer farklı bir illegal ekip tarafından sürekli kullanıldığı için polis ekibi yine aynı ekibin aynı yeri abuseladığını düşünerek sert müdahalede bulundu bu durumda herhangi bir şey yapar mısınız ? Tepkiniz ne olur ? Polislerin yaptığı rolde bir hata görüyor musunuz ?
Selamlar 2 yıllık vrrp Co-admini olarak yazıyorum eğer o rolde bulunan ve öncesinde orada çatışma yaşayıp başka polisler tarafından olay anlatılırsa polislerin gidişata göre orayaı tahmin etme yetkisi vardır fakat şefleri bunu yapın dediyse yapmak zorundadırlar ayrıca helikopterlerle takip yapılıyorsa bu rolde hiç bir sıkıntı yoktur

fix :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

there's no way, you have to accept that the police won, jewelry is a heavy thing...

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
derhal discord adminlerine giderim olayı aynı dediğin şekilde anlatırım.Ve polislerin rpye uyması gerektiğini adminlerin polislerle konuşması gerektiğini söylerim.

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Rolde her hangibi bir hata bulunmuyor sadece kendi içinizde sinirlenirsiniz ve farklı yerlerde soygun yaparsınız örneğin havalimanı yanı metro ideal olucaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...