Fivem Hesabı Nasıl Açabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Fivem Hesabı Nasıl Açabilirim ? , 2.5 Aydır Fivem Hesabı Açmaya Çalışıyorum Ama Malesefki Fivem Hesabı Açmayı Bilmiyorum . Bu Konuda Yardımcı Olurusunuz ? Hızlı Cevap Verirseniz Beni Çok Mutlu Edersiniz İyi Günler...

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, fivem hesabı diye birşey bulunmamaktadır. GtaV sahibi olan bir steam yada epic games hesabına sahip olmalısınız. Daha sonra fivemi kendi sitesinden indirerek rock star hesabınızı bağlayacaksınız.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
fivem üyeliği diye birşey yok ki tamamen launcheri sayesinde giriş yapabiliyorsun

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
fivem üyelik istemiyor sadece steam social club veya epic gamesten oyununun olması yeterli oyunun varsa fivem launcher indirip kurabilirsin ve oynayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Selamlar, fivem hesabı diye birşey bulunmamaktadır. GtaV sahibi olan bir steam yada epic games hesabına sahip olmalısınız. Daha sonra fivemi kendi sitesinden indirerek rock star hesabınızı bağlayacaksınız.
eyvallah çok teşekkür ederim fivem hesabı var demişlerdi bana yani bilmiyordum rock stars hesabımı bağlayacağmı neyseki problemimi çödüm teşekkürler :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Fivem hesabı diye birşey var ama çok gereksiz birşey açmana gerek yok sadece fivemi indir sunucuya gir bu kadar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Fivem'in kendi internet sayfasından uygulamayı indirdikten sonra Gta 5 oyununa sahipsen Fivem üyeliği açabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...