FiveM hilesi kodlamaya nereden başlanmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar. Bir FiveM hilesi yazmak istiyorum fakat nereden başlayacağımı, hangi dil öğrenmem gerektiğim hakkında hiçbir bilgim yok. İnternetteki bilgi çöplüğü yüzünden kafam bir hâliyle karışık. Ne yapmam gerektiğini, oturup af edersiniz, mala anlatır gibi anlatabilecek var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Onu bilmiyorum ama sunuculara girip yapılıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
bunun için C++ Lua Javascirpt Phtyon Gibi yazılım dilleri ile yazabilirsin kaynakları yotubede var

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bir oyun ortamının gazıyla dil öğrenmeye kalktım bende işin içinden çıkılmıyor çok zor kod bilgisi denilen olay alaylı olmaktan ziyade bu işin içinde olmak gerekiyor bence , çok zor bir olay.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bence dillerin hepsini öğren hangisi senin için daha kolay öğreniliyorsa onun oyunlarına yaz

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Kanka önce phtyondan başla sonra java script lua c++ c# dilleri öğrenip sırasıyla öğrenmek değil daha doğrusu bu kodları okuman önemli arapça birş eyi okuyamıyosun ya onun gibi düşün buda onun gibi wikiden kodların anlamlarına bakıp kendini geliştirebilirsin veya chatgpt ile yapay zeka ile kodların anlamlarına ne işe yaradığını öğrenebilirsin dostum

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ilk öncelikle c++ öğrenmen gerekiyor sonrasını çeşitli eğitim paketleri ile geliştirebilirsin esx sana yardımcı olur araştırırsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...