en basitinden ekmek ve su her serverda var telefon vs de olabilir . birde yere atınca silinebiliyor . sen o farklı attığında ben denerim hangi sw de çalışıyor hangisinde çalışmıyorf
farklı bir hile deniyorum olursa onu paylaşacağım dediğin gibi bir çoğu serverde bu tarz saçmalıklar var
onlar gta v e has şeyler değil onların kodları yoken basitinden ekmek ve su her serverda var telefon vs de olabilir . birde yere atınca silinebiliyor . sen o farklı attığında ben denerim hangi sw de çalışıyor hangisinde çalışmıyor
kullanılan script aynı değil mi dostumonlar gta v e has şeyler değil onların kodları yok
kanka bu silah hileleri vs oyunun kendi sisteminde barınan şeylerle yapılıyor fakat bazı scriptler oyunda olmayan şeyler ekliyor sen hiç gta v in orjinalinde ekmek aldığını gördün mü ya da gidip marketten telefon aldığını öyle söylim benzin scripti aslında oyunun içindeki benzin bidonundan alınma bazıları onu bile kendi oluşturuyorkullanılan script aynı değil mi dostum
loglarda belli oluyorkendi sunucumda denedim logda belli oluyor haberiniz olsun
Atıyorum A firmasından alınan bi script X kodlarıyla yazılıyorsa Cheat engine ile o itemin kodu Sadece A firmasından alının server için geçerlidir . Ama B firmasından alınan kodlar değişkenlik gösterebilir diyorsun . Bizde şöyle bi yol izleyelim sitesinden bakalım hangi serverlar tolerans olarak gösteriliyor hepsine tek tek girelim Scler aynı olacağı için kodlarda aynı olması muhtemeldir diye düşünüyorum .kanka bu silah hileleri vs oyunun kendi sisteminde barınan şeylerle yapılıyor fakat bazı scriptler oyunda olmayan şeyler ekliyor sen hiç gta v in orjinalinde ekmek aldığını gördün mü ya da gidip marketten telefon aldığını öyle söylim benzin scripti aslında oyunun içindeki benzin bidonundan alınma bazıları onu bile kendi oluşturuyor
kanka onlar farklı şeyler ben genel oyun algoritmasından bahsediyorum item kodları her sunucuda farklıdır databasede tanımlanıyorlarAtıyorum A firmasından alınan bi script X kodlarıyla yazılıyorsa Cheat engine ile o itemin kodu Sadece A firmasından alının server için geçerlidir . Ama B firmasından alınan kodlar değişkenlik gösterebilir diyorsun . Bizde şöyle bi yol izleyelim sitesinden bakalım hangi serverlar tolerans olarak gösteriliyor hepsine tek tek girelim Scler aynı olacağı için kodlarda aynı olması muhtemeldir diye düşünüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?