Uzman Üye
dostum forumdaki tek fivem spooferı var oda çalışmıyor bile ztn başlıkta belirttimforumda spoofer var brom onun ıcın arastırıp bulabılırsın
Discord değiştirmek şart değil dostum yakın zamanda bir spoofer paylaşacağım.Forumdaki spoofer çalışmıyor ve çoğu spoofer ücretli ücretli olanlarda kesin ban kaldırma garantisini vermiyor, spoofer bulup yapsan bile yeni rockstar games hesabına ihtiyacın var ve steam discord değiştirmen lazım.
Şuan bir tane çalışan aktardım onay verilince konular arasına geçecektir diye bekliyorum.Bildiğim kadarıyla ücretsiz çalışan fivem için spof yok genede araştırmaya devam konunun takipçisiyim
haber verirmisin ?Şuan bir tane çalışan aktardım onay verilince konular arasına geçecektir diye bekliyorum.
tamam hocam onay verilince haber vereceğim.haber verirmisin ?
attığın forumun linkinide atabilirsin beklemedeyimtamam hocam onay verilince haber vereceğim.
yardımcı olmaya çalışırım owo veya başka bir takas düşüne bilirimfivem için elinde bulunan spoofer varmı gereksiz yere ban yedim konuştum ticket attım açamayız dediler bende spoofer arıyorum elinde bulunan varmı?(forumdaki fivem spoofer +kaynak kodları başlıklı konu hariç)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?