- Konuyu başlatan
𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
kaç aktif çekiyor hocam ?Hocam storiarp de 15-20 saatim var guzel rp ceviriyorlar bakabilirsin.
kaç aktif çekiyor hocam ?Hocam storiarp de 15-20 saatim var guzel rp ceviriyorlar bakabilirsin.
hocam basindakilerin parasi var her yere basiyorlar reklamlari, oyun ici duzen 0 ama keske ona da biraz dikkat etseler yoksa guzel sistemleri var heriflerinaraştırdım güzel bir sunucuya benziyor oynuyan sayısıda maşallah fazla bu olabilir hocam teşekkür ederim
Post automatically merged:
bence o sunucu çok overrated.
gec saatlere kadar 50-60 arasi gidip geliyor hocamkaç aktif çekiyor hocam ?
Öneriniz için teşekkürler hocam bakacağım. İyi Forumlar.gec saatlere kadar 50-60 arasi gidip geliyor hocam
teşekkürler hocam bakacağım arkadaşlarım da ilk orayı önermişti.anka roleplay, ben oynuyorum tavsiyede ederim
Eger gun rp serveri stiyorsan mdrp öneririm. Sosyal rol ağırlıklı istiyorsan vorp açıldı yeni kaliteli roller bayaTekrardan fivem başlamak istiyorum da eskisi gibi zevk vermez fakat güzel bildiğiniz oynadığınız sunucu varmıdır ?
vorp yi jrokez ve ebonivon dan gördüm onlarda orda oynuyor videolarını da izledim kaliteli rp ler dönüyor teşekkürler.Eger gun rp serveri stiyorsan mdrp öneririm. Sosyal rol ağırlıklı istiyorsan vorp açıldı yeni kaliteli roller baya
yani hocam biz arkadaşlarla orada takılıyourz gerçekten güzel yönetim kadrosuda yeni değişit şu anda iyilerteşekkürler hocam bakacağım arkadaşlarım da ilk orayı önermişti.
önerilerin için teşekkürler bakacağımVizyoner RP ve
Cloud FiveM sunucalrına bak genelde kaliteli sunucular var
2084 Roleplay. +18 baya iyi sunucu bunlari tavsiye ediyorum dostum
Türk oyuncular da var. Herkesle değil ama Türklerle konuşabilirsingrand rp de tr konuşabiliyormuyuz ?
Post automatically merged:
Tr serveri değil sanırım ?
orda Türk oyuncu buluncaya kadar Türk serverinde türklerle oynarım sağol.Türk oyuncular da var. Herkesle değil ama Türklerle konuşabilirsin
hocam grandrp baya karışık ya çözülmüyor kolay kolaygrand rp ?