Ria rp vardı en son ona bir bakabilirsinTekrardan fivem başlamak istiyorum da eskisi gibi zevk vermez fakat güzel bildiğiniz oynadığınız sunucu varmıdır ?
grand rp iyi güzel fakat TR sunucusu değil tabikide tr oyuncuları var fakat bulmak zordurFivem pek bilmiyorum ama hep grandrp videoları/reklamları görüyorum iyi olabilir
Dediğim gibi bilmiyorum sadece expol ceyto falan izliyorum da denk geliyo ya türkgrand rp iyi güzel fakat TR sunucusu değil tabikide tr oyuncuları var fakat bulmak zordur![]()
yayında felan giriyorsa izliyenler giriyodur biz girsek 1 tane zor buluruz kesinDediğim gibi bilmiyorum sadece expol ceyto falan izliyorum da denk geliyo ya türk
adını ilk kez duydum yeni bir sunucumu acaba. Teşekkürler bu aradaİstanbul RP ye bi göz at derim
önerin için teşekkürler bakacağım.Fivelive olabilir güzel sunucu
Rica ederim, herkes türk sunucuda zatenönerin için teşekkürler bakacağım.
Grand RP herkes tarafından önerildi iyi hoş fakat TR Serveri Değil Yinede öneriniz için teşekkürler iyi forumlar.en çok ünlü olan en çok duydugum grandrp var iyi bir sw diye biliyorum
h keşkeeskisi gibi oslaTekrardan fivem başlamak istiyorum da eskisi gibi zevk vermez fakat güzel bildiğiniz oynadığınız sunucu varmıdır ?
eskisi gibi olamaz ya o zevki o rp kalitesi bitti artık herkes eline silah olan baba oluyor .d garip garip rp lera
h keşkeeskisi gibi osla
Boz rp,deep rp,Pwuc rp dolu sunucusu arıyorsan bunları bulabildim tr olarakTekrardan fivem başlamak istiyorum da eskisi gibi zevk vermez fakat güzel bildiğiniz oynadığınız sunucu varmıdır ?
mdrp , asgardrp ikisindede güzel fightlar dönüyor.Tekrardan fivem başlamak istiyorum da eskisi gibi zevk vermez fakat güzel bildiğiniz oynadığınız sunucu varmıdır ?
md olabilir fun rp istiyosanTekrardan fivem başlamak istiyorum da eskisi gibi zevk vermez fakat güzel bildiğiniz oynadığınız sunucu varmıdır ?