FiveM'de IP adresi nasıl değiştirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostlar selam, şu anda popüler FiveM sunucularından birinden ban yedim ve girmek istiyorum. Farklı bir Discord ve Farklı bir Steam hesabı ile giriş yaptığımda mülakata alındım ve sunucuya girebildim. Yaklaşık iki ay sonrasında ban yedim ve FiveM IP adresimden beni yakaladıklarını söylediler. Sizce böyle bir şey mümkün mü?

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
knk bir site yada program olması lazım ordan hangi server dan neden ban yediğin falan yazıyor yani mümkün böyle bir şey

🅵🅴🅻🅰🅺🅴🆃
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Modemi açıp kapatırsan ıp adresi değişir ancak statik ıp sahibi isen elden bir şey gelmez.:shrugg::shrugg:

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hell na
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam cevap için teşekkürler ama bahsettiğim modem ip değil Fivem Ip... Yinede saol

Site ismini belirtmen mümkün mü?

dostum bir sunucudan ban yediysen şöyle açma yolu var, rockstar gamesten yeni gta5 hesabıyla gireceksin veya steam değiştireceksin. Çünkü şuan girdiğin steamin veya her neyse onun idsi üzerinden ban yiyorsun. IP değiştirmeye gerek kalmadan sadece hesabını değiştirirsen problem tamamen çözülecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ip değiştirip denedin mi kanka

🅵🅴🅻🅰🅺🅴🆃
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
bu siteye bir bak derim ban kaldırma ile ilgili adımları taip edebilirsin kardeşim :shrugg: :shrugg:

🅵🅴🅻🅰🅺🅴🆃
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
bir kaçtane site var ona bakıyorum bende fivem de ban yedim iyiki konuyu gördüm ugrasayım bende

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Modemi açıp kapatırsan IP adresi değişir ancak statik IP sahibi isen elden bir şey gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...