Arkadaslar dün oyunu bitirdim fivemi girdim girdim heryerde kargasa var adam tepeden bizim uçakları bombalıyor uçak alamıyoz araçlar patlamıyor bu fivemin amacı nedir
Fivem'in benim bildiğim kadarıyla amacı modlarla vs RP tarzında oyun oynamaktır sen muhtemelen PVP sunucusna girmişsin RP yazarsan oyunda gerçek hayat gibi takılmaktır ne mantığı var dersen mafya çatışma vs. gerçek hayatta bunları yapmak pek mantıklı değil ama fivemde yaparak eğlenebilirsin
Arkadaslar dün oyunu bitirdim fivemi girdim girdim heryerde kargasa var adam tepeden bizim uçakları bombalıyor uçak alamıyoz araçlar patlamıyor bu fivemin amacı nedir
GTA 5 multiplayer olarak düşünebilirsin, istersen rp sunucularına girip rp yapabilirsin, freeroam sunucularına girip kafana göre takılabilirsin, drift sunucularına girip arabanla drift atabilirsin vs.
GTA 5 Roleplay yazmışlar fakat tekniken yanlış. Kendi sunucunu açıp modlar yükleyebildiğin, scriptler ile istediğini yapabildiğin oyun modu. Roleplay sunucuları, Freeroam sunucuları, Drift sunucuları vs. kendimi bu yaz çok kaptırıp günde 8-9 saat oynuyordum. Pişman mıyım ? Evet.