Arkadaslar dün oyunu bitirdim fivemi girdim girdim heryerde kargasa var adam tepeden bizim uçakları bombalıyor uçak alamıyoz araçlar patlamıyor bu fivemin amacı nedir
kankam bence roleplay sunucularında takılyouıtubedan falan bazı kuralları öğren sararArkadaslar dün oyunu bitirdim fivemi girdim girdim heryerde kargasa var adam tepeden bizim uçakları bombalıyor uçak alamıyoz araçlar patlamıyor bu fivemin amacı nedir
Arkadaslar dün oyunu bitirdim fivemi girdim girdim heryerde kargasa var adam tepeden bizim uçakları bombalıyor uçak alamıyoz araçlar patlamıyor bu fivemin amacı nedir
aynen özellikle roleplay sunucuları çok sarıyorknk alışınca sarıyor ama youtube dan fln kullananları izle iyice öğren
GTA 5 Roleplay yazmışlar fakat tekniken yanlış. Kendi sunucunu açıp modlar yükleyebildiğin, scriptler ile istediğini yapabildiğin oyun modu. Roleplay sunucuları, Freeroam sunucuları, Drift sunucuları vs. kendimi bu yaz çok kaptırıp günde 8-9 saat oynuyordum. Pişman mıyım ? Evet.fivem bir rolplay sunucusudur