aynen şansa belkıde yemedımbu hile ilemi 6 ay ban yemedin .d
0 Vac dıye bişey demedim şansa filan yemedım ban yemıcegın anlama gelmezTeşekkürler ama %0 vac diye bir şey asla olamaz 6 aydan bahsediyoruz
0 Vac dıye bişey demedim şansa filan yemedım ban yemıcegın anlama gelmezTeşekkürler ama %0 vac diye bir şey asla olamaz 6 aydan bahsediyoruz
yoo 30 headden legıt kısmına alıyordum oyle oynuyodum ban yemem dıyede bısey yok zaten ben yemedım legıt oynadıgımdanGerçek maçlarda böyle oynamadıgına eminim FOV ayarını düşürüyordur %2 ye falan Trigger misali
legıt ayarda oynarsan sıkıntı olmaz ban yememe gıbı bı olayda yok ztnBu hile ile ban yememek mümkün değil arkadaşlar. Aim kitleniyor birkere...O yüzden hileyi çıkra
sık gırmıyorum ama yemedım yıne sans dıyelımkardes 6 ay nasıl ban yemedın 2 mac atıyoruz aimden belli oluyorgenede saol hvh için güzel
yav bro oyundakı herkes hile olunca belli etmeden oynamak imkansız oluyorsık gırmıyorum ama yemedım yıne sans dıyelım![]()
aynen ben dırekt bellı edıyodum da bısey farketmıyo adam mevlana acıyoyav bro oyundakı herkes hile olunca belli etmeden oynamak imkansız oluyor![]()
virüs programını kapatıcaksınhile virüslü galiba dostum trojan buldu