Ölüm Ölüm dediğin nedir ki gülüm
Onaylı Üye
fiyat performans ddr4 rx 6500 xt için pci 4.0 güzel bir anakart amd istiyorum ne önerirsiniz ?
ben b450 v2 modelini kullanıyorum amd nin gayet memnunum bir bak istersenfiyat performans ddr4 rx 6500 xt için pci 4.0 güzel bir anakart amd istiyorum ne önerirsiniz ?
bütçe belirtirsen daha detaylı bakabilirizfiyat performans ddr4 rx 6500 xt için pci 4.0 güzel bir anakart amd istiyorum ne önerirsiniz ?
fiyat performans ddr4 rx 6500 xt için pci 4.0 güzel bir anakart amd istiyorum ne önerirsiniz ?
msi anakartlar artık beni gerçekten yordu.MSI anakartlarına bak knk genellikler onlar kaliteli
Asus Prime A320M-F öneririm amd uyumlu
asus prime a320m-f iyi anakart evet ama pci express 3.0 ve 2.0 destekli ben 4.0 arıyorum.ben b450 v2 modelini kullanıyorum amd nin gayet memnunum bir bak istersen
bu pci 3.0 4.0 arfasında ki fark ne oluyor tam olarakmsi anakartlar artık beni gerçekten yordu.
Post automatically merged:
asus prime a320m-f iyi anakart evet ama pci express 3.0 ve 2.0 destekli ben 4.0 arıyorum.
B450m de aynı şekilde öneriler için genede teşekkür ederim.
nesil ve hız farkı oluyor bahsettiğiniz anakart nesil ve hız olarak ekran kartıma düşük geliyor bu nedenle fps düşüşleri yaşanmaktadır.bu pci 3.0 4.0 arfasında ki fark ne oluyor tam olarak