- Yasaklandı
Malum Dolar Yüksek Dolar Düşse Bundada baya bir şey olurEfsane bişeye benziyor ama çok aşırı pahalı gereksiz masraf gibi listeme eklemedim
Malum Dolar Yüksek Dolar Düşse Bundada baya bir şey olurEfsane bişeye benziyor ama çok aşırı pahalı gereksiz masraf gibi listeme eklemedim
Reiz ben araştırdım özelikleri
Trust 22089 GXT 138 X-Ray Aydınlatmalı Oyuncu Mouse
GXT 138 X-RAY AYDINLATMALI FARE
X-ray tasarımına sahip oyun faresi, 4000 dpi sensörü ve RGB LED aydınlatması mevcuttur
ÖZELLIKLER
Yüksek hassasiyetli 4000 DPI optik sensörü
Programlanabilir 10 adet düğme
Özelleştirilebilir RGB aydınlatması
Tuş ve makroların programlanması için gelişmiş yazılım
Yumuşak, düşük sürtünmeyle kayan pedler
BağlantıButon SayısıDPIKullanım AmacıMouse FormuMouse Tipi
Kablolu
10
4000 DPI
Oyun
Sağ El
Optik
Diğer Garanti Süresi (Ay)Yurtdışına SatışStok kodu
24
Yok
HBV000009OJ6T
Corsair markayı kimseye tavsiye etmem malasefCorsair Glaive RGB Optik 16000DPI Siyah Gaming Mouse
Kategori:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ürün Ean Kodu:0843591088923
Garanti Süresi:24 Ay
Lens Tipi:Optik Lens
Sensör Teknolojisi P MW3367
Dpı - Cpı:100 DPI - 16000 DPI
Tutuş Şekilleri P alm
Ağırlık:122g
Yazılım:CORSAIR Utility Engine
Aydınlatma:3 Bölge RGB Aydınlatma
Makro Tuşu:6 Programlanabilir Buton
İyimiş listeme ekledimAsus ROG Gladius Kablolu Optik Oyuncu Mouse
Bağlantı Kablolu Buton Sayısı 6 DPI 6400 DPI Kullanım Amacı Oyun Mouse Formu Sağ El Mouse Scroll-Tilt Yok Mouse Tipi Optik
Diğer
Garanti Süresi (Ay) 24 Yurtdışına Satış Yok Stok kodu BD804267
Everesti 3 yıldır kullanıyorumÖnemli olan sensörün kalitesi mausenin boyutu ele avuca sığması ve tınklama ömrü , Everestin ömrü çok kısa o yüzden bu sefer kaliteli mause bakacam
Basit ve sıradan gözüküyo bu mauseye bu kadar fiyat istemeleri hoş değil
Listeme ekledim bu mauselerle ilgili sağlam araştırma yapacam hangisi en iyi lazere sahipse milim oynatmaları bile algılıyabilir ve çok rahat kullanım tınklama ömrü yüksek olursa tercih edilecekRoccat Kone Aimo!
Türkiye pazarlarında yeni yeni gördüğümüz Roccat, son derece kaliteli ve üst düzey cihazlar üretiyor. Bunların en bilinenlerinden olan Kone Aimo, tam anlamıyla oyunculara hitap ediyor. 1ms tepkime süresi ile hızı sunan Kone Aimo, 12000 DPI'a kadar hassasiyet sunuyor.
![]()
Şık ve ergonomik tasarımı ile göz dolduran Kone Aimo, kendine ait programada sahip. Fiyatı ise 320 TL civarında.