Çözüldü Flaşh İle Çalışan Oyunlarda Hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar konu çok basit. Flaşh ile çalışan oyunlarda hile oluyor mu? Oluyorsa nasıl yapılır vs vs.

Çözüm
Flash İle Calısan oyunlarda hile oluyor paket yönetim şeylerini kullanman lazım charles fiddler tarzı programlar işini görür ben geçen sene MovieStar Planette Hile Yapmıştır Yardım İstersen Özelden Bana Ulaş
Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Flash İle Calısan oyunlarda hile oluyor paket yönetim şeylerini kullanman lazım charles fiddler tarzı programlar işini görür ben geçen sene MovieStar Planette Hile Yapmıştır Yardım İstersen Özelden Bana Ulaş

Çözüm
Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
browser oyunlarında hılle olmyuor dıye bılıyorum ama tam emın değilim

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu videoda flash oyunlar için c# ile hile kodlamayı anlatıyor c# bilmesen bile videodada yapılan adımları takip ederek hile yapabilirsin.
Post automatically merged:

browser oyunlarında hılle olmyuor dıye bılıyorum ama tam emın değilim
Kanka cheat engine ile yapılıyor ama kalıcı değil sayfayı yenileyince veya oyunu kapatıp açınca eski haline dönüyor.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "Kagankrdg44, post: 1987999, member: 1760296"]
Yes guys, the subject is very simple. Is there any cheating in Flashh games? If so, how to do etc. etc.
[/ QUOTE]
cheat engine bro, u can search on youtube

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
internetten daha detaylı araştır dostum cheat engine de kalıcı olmuyor ondan yapabilirsin ama pek önermiyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "ShadoW313141, post: 1992499, member: 361764"]
search more detailed on the internet buddy cheat engine is not permanent, you can do it but i don't recommend
[/ QUOTE]
whats with cheat engine bro?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Çeşitli programlar aracılığı ile yapabilrsin. Örnek olarak en basidinden Cheat engine. Diyelim can hilesi yapıcaksın. İlk değişkeni aratıyorsun. Ardından Bir kere yanıp canını yazıp nex diyorsun değişkenleri bulduğun vakit üzerine gelip istediğin değeri yapabilirsin
oj

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
CE kullanabilirsin birde chrome f11 de sayfa kodlaması kullanarak yapılan hileler var basit ama senin istteklerin için etkili olabilir araştır bence

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sadece cheat engine ile yapabilirsin başka çözümü yok bu kadar biliyorum ben ama vardır illa ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...