daha önce bunu araştırdım monster kullanırken maalesef böyle bir şey mümkün değilArkadaşlar monsterda olan flexikey programı valorantta bi işe yarar mı sekmeme gibi vs bi işe yarar mı ?
hayır dostum bir işlevi yok.Arkadaşlar monsterda olan flexikey programı valorantta bi işe yarar mı sekmeme gibi vs bi işe yarar mı ?
Hadi yaa üzüldüm yine de teşekkür ederim.daha önce bunu araştırdım monster kullanırken maalesef böyle bir şey mümkün değil
Bir işlevi yokmuş zaten hocam öyle diyorlarbu tarz makrolar ban atabiliyor. iyice araştırıp kullanmanı tavsiye ederim.
ne işe yarıyor bilmiyorum da. yardımcı bir çok programı hile olarak algılıyor benim mousemde makro ayarı yapabiliyordun. 2-3 hafta kullandım ban yedim.Bir işlevi yokmuş zaten hocam öyle diyorlar
işe yarasa bile arkadaşın dediği gibi ban atıyorBir işlevi yokmuş zaten hocam öyle diyorlar
Hadi ya üzüldümne işe yarıyor bilmiyorum da. yardımcı bir çok programı hile olarak algılıyor benim mousemde makro ayarı yapabiliyordun. 2-3 hafta kullandım ban yedim.![]()