fön çekmek veya saç spreyi kullanmak saç döker mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar fön çekmek veya saç spreyi kullanmak saçı döker mi ?

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
fön makinesini orta derece sıcaklıkta kullanırsan sorun çıkmaz yüksek ısıda saçı bozar ben sık sık fön çekmiyorum şahsen tavsiye de etmem

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Zararı var ama abartmadığın sürece kullanabilirsin

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Halk olarak döker diyoruz ama doktor arkadaşa da sordum fazla alakası yok diyor berberdeki insanlarda öyle söylüyor bence dökmüyor inşallahda dökmez yani.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
2 sinide dozunda kullanmazsan döker kardeşim

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İleri de dökmeye başlar şuanlık bir etkisini göremezsin tabi ki ama saç bakım kremleri de kullanıyorsan bir sıkıntı olmaz sanırım.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
fön ü bilmem de saç spreyi için aynı şeyi söyleyemeyebilirim :(

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Fön çekmek ve sprey kullanmak bariz saçı döküyor kardeşim hiç tavsiye etmiyorum haberin olsun

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
zararli saçları yakıyor diye biliyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ILIK FÖN çekersen saç dökülmez çok sıcak dik fön saç diplerini yaktığı gibi dökülmesini sağlar fön yan çekin ben 10yıl hem bayan hem erkek kuaför yaptım
çoğu kuaför fön çekmeyi bilmiyo adam kafasını yakıyolar olan sizin saçınıza oluyo şuan yaşım 30 finasterid kullanıyorum aile genel dökülme varsa
genetik dökülme yaşarsınız 25 30 yaşına doğru baya seyrelir ve kel kalabilirsiniz DHT bloke etmek için şuan proscar 4 bölüm günde 1 doz alıyorum
vertex tepe bölgesi sıklaştırıyo kalınlaştı saçlarım ön kısım ince saçlar dökülüp kalın saçlar kazanmanız mümkün ama saç çıkarmaz olan saçlarınızı güçlendirir
finasterid kullanmadan önce doktorunuza ve iyice okuyup kullanmaya başlayın yan etkisi olan bi ilaçtır.! Sarım suyu ayda 1 saçlarıma uyguluyorum çok yararlı zengin sülfür var
saçların çıkışında destek oluyo sarımsak suyu saçın panzehiri diyebilirim taze ve kafanıza sürdüğünüzde yakıyosa yararlı olur 1 saat bekletdikten sonra duş alın
her gün uygulama yapmayın kafanız tahriş olur ayda 1 sefer yeterlidir tedavi gibi kullanabilirsiniz çoğu yer prp yapıyolar büssürü para alıyolar para tuzağı sadece
sarımsak suyu kullanıp güzel masaj yapıp 1 saaat sonra yıkayınız!

Griffin Premium
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Aln bolgesinde
başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar fön çekmek veya saç spreyi kullanmak saçı döker

başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar fön çekmek veya saç spreyi kullanmak saçı döker mi ?
Alın bölgesinde yukarı çekilerek yapılan föne dikkat etmelisin o öndeki saçları döküyor tabi devamlı yaparsan ve saç spreyleri yerine saç köpüğü kullanabilirsin kesinlikle daha iyi

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Tabii ki her şeyin olduğu gibi bununda fazlası zararlı. Saç kremini duşta kullanıyorsan sorun olacağını sanmıyorum fakat sürekli fön çekmek zararlı.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Fön çekerken fazla yaklaştırırsan saçlarını yakabilirsin saç spreyini tavsiye etmem

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
strese ve bakıma dayalı saç dökülmeleri oluyor lakin asıl saç dökülmesi ırsi.

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
döke bilir ama ben 14 yaşından belli fönlüyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...