Çözüldü Format atarken böyle bir sorunla karşılaştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar normal format atarken bu sorunla karşılaştım. Yt deki tüm çözümlerde sanal makine ile gösteriyor. Kurmakta olduğum revios 22 sürümü . Bunu nasıl duzeltebilirim acil yardım lazım

Ekli dosyalar

• IMG_20230418_142021.jpg
    IMG_20230418_142021.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 60
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Büyük İhtimalle İsodan Dolayı Hata Alıyorsun Başka Bir İso İndir yada indirdiğin iso tam indirilmemiş olabilir hata olabilir yani

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Görselden anladığım kadarıyla windows işletim sisteminde bir hata mesajı ile karşılaşıyorsun bu tür hataların çözümü hatanın ne olduğuna ve neyin neden olduğuna bağlı sorunu düzeltmek için şu adımları deneyebilirsin:

1-)Bilgisayarını yeniden başlat ve tekrar dene bazı durumlarda sistem yeniden başlatıldığında hata kendiliğinden düzelir
2-)Revios 22 sürümünün diğer kullanıcıları da bu sorunla karşılaşmış olabilir revios 22'nin web sitesinde veya kullanıcı forumlarında bu sorun hakkında bilgi sahibi olabilir ve bir çözüm bulabilirsin
3-)Bilgisayarındaki windows sürümünü güncelle b sisteminin daha güncel sürümleriyle uyumlu hale getirilebilir ve sorunu çözebilir
4-)Sistemindeki diğer yazılımların güncel olup olmadığını kontrol et güncelleştirmeler eksikse yazılımları güncelle ve tekrar dene
5-)Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse bir uzmana başvurman öneririm

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Görselden anladığım kadarıyla windows işletim sisteminde bir hata mesajı ile karşılaşıyorsun bu tür hataların çözümü hatanın ne olduğuna ve neyin neden olduğuna bağlı sorunu düzeltmek için şu adımları deneyebilirsin:

1-)Bilgisayarını yeniden başlat ve tekrar dene bazı durumlarda sistem yeniden başlatıldığında hata kendiliğinden düzelir
2-)Revios 22 sürümünün diğer kullanıcıları da bu sorunla karşılaşmış olabilir revios 22'nin web sitesinde veya kullanıcı forumlarında bu sorun hakkında bilgi sahibi olabilir ve bir çözüm bulabilirsin
3-)Bilgisayarındaki windows sürümünü güncelle b sisteminin daha güncel sürümleriyle uyumlu hale getirilebilir ve sorunu çözebilir
4-)Sistemindeki diğer yazılımların güncel olup olmadığını kontrol et güncelleştirmeler eksikse yazılımları güncelle ve tekrar dene
5-)Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse bir uzmana başvurman öneririm
Hocam peki android üzerinden rufus tarzi GB sınırı olmayan uygulama biliormusunuz . GB sınırı olmiyan

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam peki android üzerinden rufus tarzi GB sınırı olmayan uygulama biliormusunuz . GB sınırı olmiyan
Maalesef rufus gibi gb sınırı olmayan bir uygulama android üzerinde mevcut değil android işletim sistemi dosya boyutlarını sınırlandırmak için FAT32 dosya sistemi kısıtlamalarına uyar ve FAT32 dosya sistemi tek bir dosya boyutu için 4GB sınırı getirir

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar sorun tamamen iso dan dolayiymis . Farklı iso yükleyerek halletim öneriler için tşk

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...