Daha önce formatladiğımda hileleri açamıyordum bir sürü driver yükledim öyle açıldıGenelde format sonrası driverlar güncel olur kullandığın windows sürümüne de bağlı tabi. Ayrıca hangileri sıkıntı yapıyor ki? ekran kartı sürücüsü hariç rahatsızlık vermemesi lazım.
Hilelerin gereksinimleri için AiO Runtimes indirebilirsin. Java, netframework, c++ red. gibi gereksinimlerin hepsini tek seferde yüklüyor. Format sonrası bunları korumanın bir yolu var mı bilmiyorum.Daha önce formatladiğımda hileleri açamıyordum bir sürü driver yükledim öyle açıldı
hiçbir driver yüklemedin C# ve C++ programlarnın çalışabilmesi için bunların çekildiği kütüphaneleri indirmen yeterli onlara da google'dan "AIO runtimes" diyerek erişebilirsin. driver konusuna gelecek olursak , genelde modlu windowsların hepsinde driverlar güncel olarak gelir öte yandan default windows indirimş bile olsan Driverdoctor , Driverbooster aklıma gelen ilk 2 seçenek direkt olarak güncelliyorlar driverlarıDaha önce formatladiğımda hileleri açamıyordum bir sürü driver yükledim öyle açıldı
Teşekkür ederim buna bakacağımhiçbir driver yüklemedin C# ve C++ programlarnın çalışabilmesi için bunların çekildiği kütüphaneleri indirmen yeterli onlara da google'dan "AIO runtimes" diyerek erişebilirsin. driver konusuna gelecek olursak , genelde modlu windowsların hepsinde driverlar güncel olarak gelir öte yandan default windows indirimş bile olsan Driverdoctor , Driverbooster aklıma gelen ilk 2 seçenek direkt olarak güncelliyorlar driverları
driver (SÜRÜCÜ) ile Library(Kütüphane) arasında farklar var yaptığın yoruma göre kütüphanelerden bahsediyorsun onları da indirebilirsin. herhangi bir detay istemiyor