Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
w10 home kullanıyorum proya geçiçem ama ssd deki bazı dosyaları sılmek ıstemıyorum format atıcam ama oyunları sonradan yuklemek zor olacagı ıcın onları tutmak ıstıyorum nasıl yapabilirim
Varsa usb bellek yada cloud kullan yoksa format aşamasında eğer windows'un yükselt isimli programından yapacaksan oyunlarını yani saklamak istediğin şeyleri Belgelerim'e taşı oyunların klasörleri dahil ve yükselt derken kişisel dosyalarımı koru dersen belgelerimdeki hiçbir şey silinmez ama formatı cd flash bellek format atacaksan mecburen sıfırlaman gerecek sanal disk oluşturmayı deneyebilirsin yani C: yi bölebilirsin fakat format işleminde geçerlilik kazanırım mı emin değilim.
knk oyunlar filmler vs hepsini d ye at format atarken d yi sıfırlama sadece wındıws un kurulu oldugu c yi sıfırla bu kadar sanal dısk veya harıcı terabaytlarla ugrasma
belli bi diski koruman lazım mesela d diskini sıfırlamadan format aarsan korumuş olursun ama oyunları fln hep dye kurman lazım oyunlar için sonrada dll indirdiysen bunlarıda atki oyunlar bozulmasın
yedeklemek veya kaybolmasını istemedğini dosyaları d veya e diskine atıcaksın format atarkende sadece c yi biçimlendireceksin diğer disklere dokunmayacaksın
Disk'leri 2 ye ayırıp c ve d diye sadece birini formatlayabilirsin veya usb bellekle yapabilirsin yada 50gb hardisk alabilirsin ucuzdan o şekıldede yapabilirsin
Dostim bir hardisk'e oyunlarını atarak temiz kurulum yap
Benim hardiskim yok diyorsan hdd ve ssd nin varsa oyunlarını ssd ye atıp hdd ye format at yada başka bir yol yükseltme yapmak istiyorsan win 10 iso dosyasından klasör ve dosyalara ellemeden yükseltme yapabilirsin ama pc temiz kurulum da ki gibi düzgün çalışmaz
Ama bir şekilde temiz kurulum yapman gerekli ki pc performanslı çalışsın dostum