Seçkin Üye
Beyler şimdi formatı attıktan sonra w10 için söylüyorum güncelleştirmeleri kapatsam güncelleme yapmasın pc driverlarıda driver boosterle halletsen olurmu güncelleştirmeleri nasıl kapatılıyor
sadece ekran kartı ve uygulama güncellemesini yap ama sakın win güncellemeleri ve güvenlik güncellemelerini yapmapc driverlarıda driver boosterle halletsen
güncelleştirmeleri nasıl kapatılıyor
yine biliyorsun abi konu çözüldüyse #kilit vurulabilir1909 sürümünü kuruyorsun sanırsam
windows güvenik duvarı ve uptadeleri hiç yapmasan 'da olur dostum
sadece ekran kartı ve uygulama güncellemesini yap ama sakın win güncellemeleri ve güvenlik güncellemelerini yapma
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bu şekilde devre dışı bırak güncellemeleri
@Akeron4247 dostumuzun sorusu açıklığa kavuştu mu ?yine biliyorsun abi konu çözüldüyse #kilit vurulabilir
1909 sürümüne geçsem mantıklı olur mu (son güncellemeyi kullanıyorum)1909 sürümünü kuruyorsun sanırsam
sadece ekran kartı ve uygulama güncellemesini yap ama sakın win güncellemeleri ve güvenlik güncellemelerini yapma
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hileleri kullanmak istiyorsan özellikle de wolftü hilesi gibi hileler için 1909 sürümü en iyi sürüdür dostum.1909 sürümüne geçsem mantıklı olur mu (son güncellemeyi kullanıyorum)
aynen 1 ay önce bende 1909 luk sürüme geçtim , acaba şu windows update yaparsak bi sıkıntı çıkar mı (hep erteliyorum da)hileleri kullanmak istiyorsan özellikle de wolftü hilesi gibi hileler için 1909 sürümü en iyi sürüdür dostum.
uptadeyi komple kapat dostum eğer 20h sürüm güncellemesi gelir ve 20h güncellemesi yaparsan bir daha format atmak zorunda kalabilirsin onun içinde uptadeleri yapmıyoruz.aynen 1 ay önce bende 1909 luk sürüme geçtim , acaba şu windows update yaparsak bi sıkıntı çıkar mı (hep erteliyorum da)
daha formatı geçemedim ama genede teşekkür ederim arkadaşım kapanmadığını ve kendi kendine yaptığını söylüyordu deneyeceğim1909 sürümünü kuruyorsun sanırsam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
driver booster yerine driver pack programını öneririm hem tam güncelleme yapar hem de doğru güncellemeleri yüklemiş olurSana tavsiyem driver booster tarzı programlar kurma aşırı gereksiz.