Çözüldü Fortnite bir hata oluştu hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GodzinCheats
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba değerli forum üyeleri, yabancı bir siteden Fortnite için hile satın aldım. Hileyi bir gün kullandım, sonrasında kullanmış olduğum hesap ban yemiş. Ben de farklı bir hesabımı açtım, oyuna giriş yapıyorum; atlayış yapmadan önce bekleme lobisine atarak resimdeki hatayı veriyor. Ne yapabilirim? Sonradan giriş yaptığım hesap ban yememiş. PC ban yemiş çünkü o hesaba telden girip oynayabiliyorum. Çözüm bilen arkadaşlar yazabilir mi?

ixbir_MTY1N_4.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Geçmiş olsun dostum aldığın hile detectmiş. Bilgisayarın kalıcı olarak hwid banlı artık. Spoofer kullanmadan kaldırmanız imkansız. Girdiğiniz hesaplarda otobüsten atlarken oyundan atacaktır. Çözümü spoofer almak ya da yeni bilgisayar iyi forumlar.
Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hocam ben bu hatayı taa 2019 da almıştım ve bende hile açmıştım, ardından format atınca düzelmişti tabi o zamanlar hwid ban falan çok popüler değildi ve bu hata formatla bile geçiyordu şimdi ise spoofer kullanmanız lazım lakin çok sağlam bir spoofer olması lazım çünkü valo için spoofer kullandığımda fortnite beni hiç bir turnuvaya almıyordu bilgisayarının kimlik bilgisi değiştirilmiş bilmem ne lütfen düzeltin ve tekrar deneyin diyordu yani demem oki fortnite bi tık bu konuda ipleri sağlam tutuyor şimdiden kolay gelsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
bende şahsen hile açtım ve aynı uyarıyı aldım ancak 24 saatlikti öyle gözüküyordu bende 1 gün sonrada kalkmıştı 2 kere açtım 2 sindede aynı şekilde oldu

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum aldığın hile detectmiş. Bilgisayarın kalıcı olarak hwid banlı artık. Spoofer kullanmadan kaldırmanız imkansız. Girdiğiniz hesaplarda otobüsten atlarken oyundan atacaktır. Çözümü spoofer almak ya da yeni bilgisayar iyi forumlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...