Üye
Kardeşim selam 150mb yama gelince aimbotlar fixlendi de aimbotu bi dener misiniz?
AİMBOT SIKINTILIKardeşim selam 150mb yama gelince aimbotlar fixlendi de aimbotu bi dener misiniz?
Wall hack ile aim varhilende aim varmı charlie
Bişe degil kardes gule gule kullanTeşekkür ederim bayadır arıyordum
Guncel aktifHile Güncelmi
EVET ÇALIŞIYORHile Güncelmi
SEN SAOL KARDEŞŞharika olmuş saolun
Öncelikle söylemek istediklerim var.@güncel
hile 5 dk sonra güncellenecekÖncelikle söylemek istediklerim var.
1. Attığınız hile ile konuda yazanların alakası bile yok
2. hile ile oyuna girdiğimizde oyundan atılıp ban yiyoruz. Banı açsak bile hile ile oyuna girince tekrar ban yiyoruz yani hileniz tespit ediliyor. Ama konu sabit konular arasında ve çalışıyor deniliyor.
3. Yaklaşık 2 aydır memoryhackers üyesiyim ve zulu olsun wolf olsun çok kaliteli hilelere rastladım.
4. Bu konuyu sabitlemeden önce mod arkadaşlar acaba hiç kontrolünü yapmıyorlar mı ? Oyuna girip 2-3 dk durup çıkıyorlar sanırım. ama bende 40 kişi kalmışken attı ve ban yedim. Memory modları yada yetkililerinin fortnite konusunda acemiliğini gördüm ki bu beni baya üzdü. Böyle büyük bir site içerisinde çürükleri ayıklamak mod ve yetkililerin işi.
5. İNDİRECEK ARKADAŞLARA SESLENİYORUM. HİLE ÇALIŞIYOR GİBİ GÖRÜNÜP OYUNDA 5-6 DK SONRA SİZİ ATIP BAN ATIYOR ONA GÖRE ÖNLEMİNİZİ ALIN.
Okuduğunuz için teşekkürler. İyi günler.
Eline sağlık kardeşim herşey olması gerektiği gibi kasmalarda kalmamış ama.#GÜNCELLEME TARİHİ: 12.10.2017 - 00.30 GÜNCELLENDİ