hile açmak için gerekli adımları video ile gösterdim.
İyi seyirler
bilgim yok mâlesef yönetici olarak çalıştırmayı denehocam dediğin işe yarıyor ancak şöyle bi hata alıyorum 1 haftadır çözemedim yardım eder misin
![]()
bilgim yok mâlesef yönetici olarak çalıştırmayı dene
otobüse binme sende yürüyerek gitotobüse binmiyor direk lobiye geçiyo çözümünü bile nvar mı
Çoktan kırıldı battleye dostum abartmaya gerek yok dün gece yabancı bir forumda kırıldı şuan birçok kişi sorunsuz hileyi kullanmaya devam ediyorarkadaslar boşuna zaman kaybetmeyin yada bekleyin BattlEye kırmak imkansızdır pubg de aynı sistemi kullanıyor imkansız bosuna beklemeyin 0 dan hesap açıp adam gibi hack sız oynayın GG.
hangi hileymiş bu ? Biz de kullanalım.Çoktan kırıldı battleye dostum abartmaya gerek yok dün gece yabancı bir forumda kırıldı şuan birçok kişi sorunsuz hileyi kullanmaya devam ediyor
Ahahahah Battleeye kırılmazmı ? sen beni güldürdün allahta seni güldürsünarkadaslar boşuna zaman kaybetmeyin yada bekleyin BattlEye kırmak imkansızdır pubg de aynı sistemi kullanıyor imkansız bosuna beklemeyin 0 dan hesap açıp adam gibi hack sız oynayın GG.
Yabancı forumlarda gezersen bulabilirsin isim vermek yasak olduğu için veremeyeceğimhangi hileymiş bu ? Biz de kullanalım.
istesen öm'den de atarsın. 6 Yabancı hack sitesi takip ediyorum hiçbiri bir işlem yapamadı hepsi güncellemede. Sıka sıka buralarda bir yere varamazsın herkesin bir düzeni var. Çamur atma.Yabancı forumlarda gezersen bulabilirsin isim vermek yasak olduğu için veremeyeceğim