Çalışmıyor Fortnite HackV10-[Aimbot -Name Esp - Item Esp -No Spread etc] [2017]

AİM BOT ÇALIŞIYOMU

• EVET

Oy: 30 49.2%
  • HAYIR

Oy: 22 36.1%
  • ORTA

Oy: 12 19.7%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Eline koluna sağlık, devamını bekliyoruz. Yaklaşık olarak ne kadar daha sürecek update time ? info verme şansınız var mı ? Sürekli hata alarak oyundan düşüyordum ip vpn cheates hatasını onu düzeltmek için oyunu silip tekrar kurdum son 300 mb ve bu hile ile devam etmek istiyorum açıkçası.
vpn hatası için sayfada başak bi bprogram var onu indir
boşa silmişsin oyunu :D

Üye
8 HİZMET YILI
bu battlEye kırılır diyen arkadaslar burda beklemeye devam etsin para ile satan siteler bile hileyi kaldırdı 8 euroya satan dolu site vardı hepsi kapattı GG diyorum bosa beklemeyın imkansız battlEte kırmak kırsalar bile pubg de oldugu gibi 200-300tl ye satarlar hileyi GL HF GG WP :)

#M.Kemal Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
#BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAYALIM BEYLER.
BU GECE BAKACAZ HALLEDE BİLİRSEK HALLEDECEZ , ÇALIŞIYORUZ .!!!

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
7yvZqv.png

Konuyu Düzenle kardeşim.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
vpn hatası için sayfada başak bi bprogram var onu indir
boşa silmişsin oyunu :D
Her türlü programı denedim. Benimki normalde çıkan bir hata gibi meydana gelmiyordu. Oynuyordum oyunu 5 10 dakika kadar sonra hata veriyordu. Buradaki ve yabancı forumlardaki programların hepsini denememe rağmen sonuç vermedi. Ama şu an sağlam çalışıyor.

Üye
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bypass etmek çok basit ama konu açamıyorum malesef :(
kardeş allah aşkına bana cevap ver her yerde bypass ne demek ne işe yarıyor senin yaptığın gibi nasıl hileyi açabilirim görürsen lütfen mesaj at hatta bazıları bypass ücretlki falan diyor pubg için bypass gerekiyor bişey diyor lütfen cevap ver kardeşim

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Güncelleme yapamayacaksınız gibime duruyor. Allah kolaylık versin demek düşüyor. :D BattleEye şerefsizi nerden çıktı bilmiyorum ama çok fena koyuyo. Durdurmak da olmuyor artık.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kardeş allah aşkına bana cevap ver her yerde bypass ne demek ne işe yarıyor senin yaptığın gibi nasıl hileyi açabilirim görürsen lütfen mesaj at hatta bazıları bypass ücretlki falan diyor pubg için bypass gerekiyor bişey diyor lütfen cevap ver kardeşim
O konumda hileyi herkes açıyor. Önemli olan otobüsten atladıktan sonra da hilenin işe yarıyor olup crash yemeden oynamak. Oyuna girdikten sonra Battleye'yi kapatıp dll'yi inject ediyorsun fakat ondan sonrasında oyun başlarken tekrar BE çalışmaya başlıyor. Aslında tüm sıkıntı da burada. Arkadaşlarımızın hepsi bunun olmaması için çabalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...