kardeşim bende 2 tane fortnite çıkıyodu sendede öyleyse ikisinide deneya hileyi açamıyorum sen mermi sekmemesi yok diyorsun yaptıysan bi yardımcı olurmusun ??
shipping.exe yazanı seçmen lazım3 tane var biri window listte onuda deniyorum olmuyor kernel32.dll ver attım hatasını ss olarak
Doğru cevab bunu yaparsanız o hatayı almazsınızEvet beyler sorunlar neler ? Lütfen alıntı yaparak post atarsanız size yardımcı olabilirim.
Öncelikle kernel32.dll hatası alıyorsanız indireceğiniz rardaki noeye dosyasının içindeki exe'yi launcher sırasında(!) oyuna girmeden önce launch butonuna basmadan hemen önce açıp launch butonuna basıyorsunuz. Sonrasında lobby sırasında inject ederken bu hatayı almaya devam etmeyecekseniz.
Bışe Değil Kardesim Güle Güle Kullandenendi ve birinci olundu az çok kolunuz varsa pcnizde biraz iyiyse aime pek gerek kalmıyo beyler walhack yetiyor elinize kolunuza sağlık ekip olarak teşşekkürlerimizi sunuyoruz
Bışe Değil Kardesim Güle Güle Kullan
evt hata veriyorHocam şuan hileyi yapabiliyor musunuz yani çalışıyor mu çoğu arkadaş hata mata demiş de?
pc işletim sistemin neai nasıl ya 20 fps alıyorum oyunda nasıl yapcaz ya
Kardeşim konun altında virüs total ve indirme linki var yanına var yönlendiri o seniarkadaşlar hile nerde ben bulamadım indiricem de