- Konuyu başlatan
hocam kernel32 hatası alıyorum proces hacker 2 kullanarak Bedaisy stop yaparsamda oyuna bağlanmıyor gene hata alıyor ne yapabilirimGÜNCEL BEYLER SORUNSUZ KULLANIYORUM ♥ HATA ALANLAR KONUYU OKUSUN TAM OLARAK VEYA BEKLEYİN HATALAR DÜZELTİLECEK !
Günceli İndir Sorun Kalmazhocam kernel32 hatası alıyorum proces hacker 2 kullanarak Bedaisy stop yaparsamda oyuna bağlanmıyor gene hata alıyor ne yapabilirim
Ayarlardan yakınlaştırmayı başka tuş yapabilirsin ben Z kullanıyorum@POLEHSYN kardeşim ya şu aimbotu kaldır yada başka bişi yap aim sağ tuşa basılı tutunca adama götürünce arkaya felan kayıyor adama vuramıyorum ve bundan dolayıda yakınlaştırmayı kullanamıyorum bilmiyorum bu sadece bendeyse çözümü varsa herkezde öyleyse kaldır yada düzelt saygılar.
oyuna girmeden önce noeye injector u çalıştırıyormusunAdmin oyundan o kadar çok atıyor ki buna bir cözüm bulunmalı 2 oyun giriyorum yarısında atıyor 3 kisi kullanıyoruz 3 ümüzüde atıyor belli aralıkla hata veriyor buna birşey yapılmalı item toplama dediniz acıklama yok nasıl ilgi bu ?